Sådan må det perfekte push-up

Push-up er en af ​​de mest effektive øvelser for overkroppen muskelvækst styrkeudvikling. Det er en koncentreret legemsvægt øvelse, der træner musklerne i brystet, skuldre og arme. Nogle fysiske fitness-eksperter mener push-ups for at være indbegrebet af modstand øvelse, fordi udførelsen af ​​perfekte push-ups stammer flere fordele.

Sådan må det perfekte push-up

Push-ups er til gavn for gym-gængere af forskellige niveauer af fysisk kondition. Udførelse af perfekte push-up kræver disciplin og omhyggelig opmærksomhed til at danne. Du bør omfatte armbøjninger i din almindelige træning rutine at øge muskelvækst i din overkrop. Dette kan opnås ved at integrere push-ups som en del af en segmenteret bryst træning, eller som en varm-up eller afkøle motion.

Finjustering din formular

Det generelle princip om en perfekt push-up er at engagere din øvre ryg, skuldre og arme i kor mens slippe til gulvet, før fuldstændig strækker armene til at skubbe dig op. Selvom der kan synes som en simpel feat at udrette, kan perfektionere din push-up formular kræve nogle finjustering.

Din krop er engageret fuldstændigt, fra tæerne til din næse, når du udfører en push-up. Musklerne i kroppen kontrakt, mens du suspenderet fra gulvet, hvilket undertiden gør det vanskeligt at gentage perfekte form, når der udføres flere sæt push-ups. Tuck tommelfingrene i, så de rører håndfladerne. Dette vil hjælpe dig til bedre at målrette musklerne i brystet. Det er også vigtigt at bemærke, at push-ups ikke skal hastes igennem. Du vil maksimere styrkeudvikling fordele ved at udføre push-ups ved langsomt bøje dine arme til at nå gulvet og derefter langsomt strækker sig opad til startpositionen.

Stabilisering dine hofter og ankler

Koncentrer dig om at stabilisere dine hofter og ankler når praktiserende din push-up form. En perfekt push-up giver ikke nogen bevægelse væk fra armene. Du skal også opretholde en lige linje ved udførelse af en push-up. Hold hovedet nede, mens suspenderet i startpositionen og forsøge ikke at rykke hovedet, når du flytter mod gulvet. Du kan øve stabilisere din krop i perfekt form, mens fladt på jorden. Placer dine hænder skulder-længde fra hinanden og holde din ryg flad. Du bør ikke arch nogen del af din krop, når det udfører en push-up. Dine arme skal danne en vinkel på 45 grader i bunden af ​​push-up position. Prøv ikke at fokusere for meget energi på overkroppen, da det kan få dig til at svaje dine hofter eller arch din ryg.

Fastsættelse Fejl

Når du forsøger at perfektionere din push-up formular, kan du udholde almindelige fejl. Det er nogle gange svært at afgøre, om din formular er faktisk "perfekt". Af denne grund, kan det være en fordel at øve dine push-up formular foran et spejl, enten på gym eller derhjemme. Dette giver dig mulighed for visuelt at genkende afbrænding bevægelser i dine arme og overordnet i ryggen. En perfekt push-up er en flad push-up.

Vær meget opmærksom på hver del af din krop for at sikre, at du er låst fast i perfekt position. Stram din bagdel at nedsætte din naturlige tendens til overordnet ryggen og holde albuerne gemt på skuldrene længde, således at dine arme ikke vakle i den forkerte retning. Sørg for at dine fødder er enten samlet eller lige langt. Øve din formular vil i sidste ende hjælpe dig med at udføre det perfekte push-up og bedre gør det muligt at opretholde muskel gevinster over tid.

Sådan må det perfekte push-up

Hvad du behøver at vide om at opbygge muskelmasse