Sådan Lyt til White Noise på din computer

Forskellige undersøgelser har vist, at lytte til hvid støj kan blokere distraherende lyde og forbedre koncentration. Hvid støj er den lyd, du får på dit fjernsyn, når du vælger en kanal, der ikke bruges af en tv-net og skærmen viser en sværm af sorte og hvide prikker. Lytte til hvid støj kan maskere uønsket støj og hjælpe dig med at fokusere på dit arbejde eller hjælpe dig med at sove bedre. Prøv de forslag, herunder for at gøre det muligt for dig at lytte til hvid støj på din computer.

1. Lyt til White Noise på hjemmesider.

Der er flere hjemmesider på internettet, der har hvide støj generator programmer, som du kan lytte til, mens du arbejder på din computer. Hvis du er på kontoret eller arbejder hjemmefra, og der er distraherende lyde omkring dit område, kan du besøge websteder, der har hvid støj generatorer til at hjælpe dig med at fokusere på dit arbejde.

Whitenoiseforfree.com er en hjemmeside, der tilbyder en hvid støj generator, der er gratis for alle at bruge. Hjemmesiden besøgende bare har at klikke på "White Noise" for at aktivere lyd. Lydstyrken på computeren kan bruges til at finde en komfortabel lydniveau. Lyden Lyden loopes, så det kan fortsætte med at spille, og vil kun ende, når den besøgende lukker websiden. Netsiden kan gemmes via "Gem" valgmulighed i browseren og kan også føjes til listen Foretrukne med "Tilføj til favoritter" -knappen på siden.

Der er andre typer af lyd maskering lyde, der findes på den side, du kan prøve som fan lyd, regn støj eller rindende vand lyd. Simplynoise.com er en anden hjemmeside, der har en hvid støj generator, der er gratis at bruge. Når websiden åbnes, vil du se en bar med en cirkulær fane, som du kan glide for at vælge forskellige niveauer af den hvide støj. Glidende fanen cirkulære til højre vil øge hvid støj og falder, når du skubber den til venstre. Eksperimenter med forskellige niveauer, indtil du finder et niveau, du er tilfreds med. Du kan lade den webside åben, mens du arbejder på computeren, eller når du går i seng.

2. Hent hvid støj generatorer.

Du kan downloade hvid støj på internettet, som du kan bruge, når du er offline. Disse kan komme som et program eller en lydfil. Du kan vælge den hvide støj generator program, som du kan installere på din computer og derefter manipulere indstillinger på programmets brugerflade til at nå det rette niveau af hvid støj. Lydfilen kan være tilgængelige for download i forskellige lydformater som .mp3 eller .wav. Disse lydfiler kan downloades og afspilles på din computers lydafspiller.

Evnen af ​​hvid støj til at blokere distraherende lyde kan også anvendes til at lindre hovedpine eller migræne, og endda hjælpe rolige colicky babyer.

Tips:

  • Hvis du har brug for hvid støj lydfilen til at køre længere end længden af ​​filen, kan du bruge knappen REPEAT på computerens lydafspiller til loop lydfilen.