Sådan Lej en Tuxedo

Er du søger efter det perfekte smoking til prom, en formel middag dato eller en corporate virksomhed affære? At finde den bedste smoking kan være en udfordring for nogle, men med disse enkle trin, kan det være en leg.

  1. Først forske i Tuxedo leje butikker i dit område. Butikker tilbyder forskellige steder er bedst, hvis du forsøger at passe bryllupsfest ledsagere, da de måske ikke altid leve i nærheden af ​​dig. Sørg også for, at de butikker tilbyder montering ændringer for at muliggøre den perfekte pasform. En butik, der også byder på brude og andre formelle slid for kvinder er også rart at hjælpe dig med at koordinere dit valg af farver med dem på dit dato, hvis det er nødvendigt.
  2. Seks til otte uger før den planlagte begivenhed, skal du arrangere en aftale i butikken for at få dine mål truffet for at sikre en ordentlig pasform til din smoking. Målinger vil generelt blive taget af brystet, talje, hofter, hals, ærme længde, og skridtlængde (fra gulv til skridtet). Store associerede vil derefter bruge disse målinger til at passe din smoking til dig personligt.
  3. At vælge den rigtige stil smoking til din specifikke hændelse kan til tider være forvirrende så godt. For en mager og noget kortere mand, vælge en stil med en enkelt knap sat lavere og haler kan langstrakt statur. For en højere, tung sæt herre en enkelt breasted valg er bedst. Hvis du tilfældigvis er høj og mager, anser dig selv en af ​​de heldige få, der kan bære næsten enhver stil smoking og stadig se udestående. Hvis du er mere muskuløs, skal du sørge for at vælge en stil, der ikke vil være alt for omfangsrigt.
  4. De fleste butikker vil kræve, at du forlader et mindre depositum for at reservere din smoking, når målingerne er udført, og den stil valgt. Vær sikker på at udvælge andre tilbehør, som du kan få brug såsom cummerbund, manchetknapper, skjorte og sko. I de fleste tilfælde er disse til rådighed for udlejning som godt.
  5. Ca. en uge før den planlagte begivenhed, skal du vende tilbage til butikken for din endelige montering. Du vil prøve på smoking samt andet tilbehør, du har valgt. Butikken associeret kontrollerer at sikre en perfekt pasform. Hvis justeringer er nødvendige, dette stadig giver mulighed for tid til at have dette gjort.
  6. Butikken associate vil så gå over instruktioner, såsom hvordan man sikre cummerbund, manchetknapper, og alt andet og give dig tilbage instruktioner og datoer.