Sådan laver du din egen tomat bure på et Budget

En tomat bur er noget, du kan placere på din tomat haven for at vejlede væksten af ​​tomaterne og at give dem mulighed for at få solen og luft, som de har brug for. Du vil være i stand til at høste blikkenslager og juicier tomater med brug af en tomat bur. Er let at gøre en tomat bur. Alt hvad du behøver er et par materialer. Det gode ved dette er, at materialerne er virkelig billige. Find ud af hvordan du gør din egen tomat bure på et budget ved at læse vejledningen nedenfor.

  • Materialer, der skal forberede. Gå til din lokale hardware eller havearbejde butik og købe grøn have sejlgarn og poly belagt trådnet til hegn. Du skal også bruge arbejdshandsker, bidetang og tænger.
  • Målinger. Bære dine arbejdshandsker, inden du begynder at arbejde på tomat bur, da kanterne af hegn kan være skarpe, når Klip. Bestem den størrelse, du ønsker for din tomat bur. Tag hensyn til rummet, at planten har brug for fuldt ud at vokse. Du skal også til at bestemme højden af ​​tomat bur. Tomat bur vil være cirkulær i form. Det er ideelt at have omkring 14 inches i diameter. Brug dine bidetang at skære måling fra trådnet hegn.
  • Skær buret base. Vælg den side af trådnet, som vil være bunden af tomat bur. Klip den nederste ledning, så du kan ende op med nogle ledninger fremspringende. Disse ledninger vil være bevoksning af din tomat bur, så du bare kan indsætte buret let på jorden ved at trykke den ned.
  • Bøj trådnet. Brug en tang til at bøje trådnet, så du kan danne en cirkulær form. Dette vil gøre det lettere for dig at binde de endelige længder af trådnet sammen senere.
  • Fastgør trådnet. Brug haven sejlgarn at sikre enderne af trådnet sammen. Når du gør dette, skal du sørge for at efterlade et hul på omkring 4 inches i mellem enderne af trådnet.
  • Installer tomat bur. Nu er du klar til at installere tomat bur på plads. Hvis din tomat er bare en frøplante, bør dette være let, da du kun behøver at forankre buret omkring planten. Hvis dit anlæg allerede er vokset en smule, være omhyggelig med installationen, så du wonâ € ™ t beskadige dit anlæg. Skub den nederste ende i jorden, indtil det er sikkert. Du kan lede stammen omkring ledningerne til støtte planten til at vokse opad.

Det er de nemme trin, du kan følge i at gøre en tomat bur. De materialer, du bruger er virkelig billige og du vil kun bruge et par dollars for at gøre masser af tomat bure. Du kan også bruge disse bure til dyrkning af planter, blomster og orkideer. Det er bedre at lave din egen tomat bur at tilpasse form og højde, som du ønsker.