Sådan laver du din egen Online kalender

En kalender er meget nyttigt for at huske vigtige begivenheder og holde styr på din daglige aktiviteter. Du kan lave din egen online kalender, hvis du ikke ønsker at købe et eller hvis du vil have din kalender skal specialfremstillede. Der er en masse hjemmesider, der tillader dig at vælge forskellige designs og skabeloner til brug i at gøre din egen kalender.

Her er nogle af de bedste hjemmesider, der kan hjælpe dig med at lave din egen kalender online:

  1. myfreecalendarmaker.com - Denne hjemmeside giver dig mulighed for at oprette din egen kalender gratis. Kalenderen maker kan du oprette en årskalender, en månedlig kalender, en ugentlig kalender eller en daglig planner. Du kan også personliggøre og lave kalendere, der har dine egne billeder. Denne service er gratis, når du bruger deres software. Du kan også være en præmie medlem på hjemmesiden og få ubegrænset kalender udskrivning med ekstra funktioner, der er ad-fri.
  2. americangreetings.com - Dette er hjemmesiden for amerikanske lykønskningskort. De websteder tilbyder forskellige tjenester, såsom e-postkort, fotogaver, wallpapers og screensavers. Hjemmesiden tilbyder også en online kalender skaberen. Deres online kalender skaberen kan du foretage en gruppe kalender for familie påmindelser eller særlige begivenheder, at din familie har brug for at tage til efterretning. Du kan gøre brug af denne kalender online, eller du kan også vælge den løsning "print kalender" for at være i stand til at have en kopi af kalenderen.
  3. vertex42.com - Dette websted tilbyder forskellige nyttige værktøjer såsom Excel skabeloner, finansielle regnemaskiner og også kalendere. Du kan vælge mellem forskellige kalendere, såsom en fuld kalender eller en årlig kalender, en ugentlig kalender, en daglig planner, en fotokalender eller tomme kalendere. Du kan bruge disse skabeloner og printe dem ud, så du kan få en kopi.
  4. hyperoffice.com - Denne hjemmeside er for mennesker, der bruger online-arrangørerne til at dele forskellige oplysninger med kolleger. Hyper Office kan du oprette en online kalender og muliggør fælles for forskellige mennesker, der har brug for at se tidsplaner og møder. Du skal registrere og betale for de tjenester på denne hjemmeside. Dette er et meget nyttigt værktøj for folk, der er på farten. Du kan drage fordel af den 30-dages gratis prøveversion at se funktionerne på denne hjemmeside.
  5. whichtime.com - Denne hjemmeside giver dig mulighed for at oprette din egen kalender og få adgang til det online. Du kan registrere dig gratis og tilpasse din kalender. Du kan tilføje vigtige begivenheder, møder, fødselsdage, og vælg brugerdefinerede farver for hvert arrangement. Dette er et simpelt værktøj, der vil hjælpe dig med at organisere din tidsplan.

Det er nogle af de hjemmesider, der vil tillade dig at gøre din online kalender. De fleste af de websteder, der er fremhævede her, er til personlig brug. Du kan tilføje forskellige designs og vælge mellem forskellige skabeloner. Nogle af dem er ideelle til forretningsrejsende kalendere. Du kan vælge at udskrive kalendere, du har oprettet, eller du kan også bare få adgang til dem online.