Sådan laver du din egen Funny videoklip og film

Flere og flere mennesker er begyndt at nyde amatør optagelserne på grund af den overdrevne popularitet af video-hosting sites som YouTube, som har sendt en masse mennesker til stjernestatus. Derudover er der også nogle, der har oplevet den potentielle indtjeningsevne for at sende deres egen sjove video klip til shows som Amerikas Funniest Home Videos. Hvis du er en af ​​dem, der ønsker at lave dine egne sjove klip eller film, enten for at dele det med andre mennesker online, eller for at tjene et par bukke, så er det tid til at begynde at generere din egen.

  1. Den allerførste ting du skal gøre, er naturligvis - Film dit klip. Enhver enhed, der kan gemme filer i videoformat vil gøre. Du kan bruge din mobiltelefon, PDA, bærbar, webcam, digital kamera, eller videokamera. Så meget som muligt, gøre dine videoklip eller film så realistiske som muligt. En naturligt filmede sekvens har potentiale for at få flere grin, især hvis du filmer en latterlig situation. Men hvis du planlægger at filme noget, der er interessant sjovt, såsom en talende kat eller en biker hund, er du også velkommen til at gøre det. Vær forsigtig, hvis indholdet af din video allerede er grænser op til moden indhold. Uanset hvor sjovt, en video som denne har en større chance for at få begrænset visning, eller at blive forbudt.
  2. Når du har dit klip klar, den næste ting du skal gøre er at overføre dem til din computer. De fleste gadgets i dag, såsom mobiltelefoner har USB-stik til nem overførsel af filer. Men hvis du har brugt den gamle fashion videokamera, der er ikke noget problem, da de fleste af dem normalt kommer med stik og porte, der let kan tilsluttet en computer. Hvis du er et barn at prøve disse ting, er det bedst, at du har en voksen til at hjælpe dig gå over med opsætning af havnene og enheder, især hvis det er din første gang at gøre det. Dette vil sikre din sikkerhed, samt tilstanden af ​​din filme gadget, ligesom et videokamera.
  3. Efter overførsel filen til din computer eller bærbare computer, den næste ting at gøre er at få video redigeringssoftware. Med dette, kan du gøre kvaliteten af ​​dit klip bedre eller tilføje musik, undertekster eller døber at gøre filmen sjovere. Du kan også forbedre lyden af ​​filmen klippet at gøre dine seere værdsætte det bedre. Når du er færdig med at redigere, kan du vælge at se et eksempel på filmen, hvor du kan se din færdige produkt for at se om den har brug for mere redigering. Herfra kan du gemme din sjove video til alle output, som du har brug for din brug, uanset om det er i en mp3, avi eller mp4-format. Bagefter kan du gemme den i din harddisk eller brænde det på en disk.
  4. Når du har den færdig din film, bare vælge mellem en lang række gratis film hosting sites til rådighed. Blandt dem er PutFile, YouSendIt.com, ZippyVideos, DropShots, Photobucket, GoogleVideoUpload, TinyPic, Clipshack, og YouTube.
  5. Det næste skridt? Nå, nyd din sjove filmklip, som du har brug for det. Uanset om du ønsker at skrive det i en video hosting hjemmeside for at dele den med dine venner og resten af ​​verden, eller, du ønsker at sende det som en indgang til tv-shows, der beder om disse typer af film, er du velkommen til at gøre så. Uanset hvad, lave dine egne sjove klip eller film er det værd i griner.