Sådan laver du din egen Fingerløse handsker

Selv fingerløse handsker har været på mode i mere end to årtier, er de blevet hoppende tilbage, bliver den nyeste dille. Oprindeligt brugt af cyklister, så deres hænder er tilgængelige og vil ikke have nogen problemer med fingerfærdighed, det er nu en varm fashion statement. Handskerne ser meget elegant og sofistikeret; men de er funktionelle på samme tid. Det kan bæres, når du ønsker at holde dine hænder varme og ikke behøver at tage det ud, hvis du vil sende en SMS-besked eller spille klaver eller tænde en cigaret, for eksempel.

Handskerne, som er lavet af læder eller strikket stof, kan bæres hver dag, koldt vejr ikke modstå. Du kan få øje på mange berømtheder, der bærer det, og du kan finde masser af disse på butikker og forhandlere. Men da de kommer på en højere pris, kan du lave dine egne fingerløse handsker. Du behøver ikke at være en troldmand ved strikning, og du behøver kun nogle af dine gamle tøj, en saks og grundlæggende håndarbejde. Du kan gøre dette ved at følge disse enkle trin nedenfor:

  1. Find en gammel sweater eller langærmet skjorte med sine ærmer stadig intakte. Det er op til dig at beslutte, om du vil handskerne længere. Handskerne kan enten måde snyde albuerne eller bare lidt over håndleddet. Det vigtige ting at holde efterretning er, at manchetten af ​​ærmerne skal kunne dække dine håndflader.
  2. Når du har fundet ud af den ønskede længde, kan du skære ærmerne på trøjen eller skjorten. Brug meget gode og skarpe saks, så snittet er fint. Når dette er gjort, kan du enten lade ærmerne denne måde eller sy det i. Dette er for at undgå tråden og stoffet i at køre. Eller for en mere personlig stil og et moderigtigt look, kan du endda pynte kanterne med snørebånd.
  3. Prøv at bære ærmerne bagefter at måle, hvor du skal forberede hullet til tommelfingeren skåret ud. Ideelt bør det være i nærheden af ​​manchetter, hvor håndleddet og tommelfingeren mødes. Brug en skrædder 's kridt til at måle og mærke stoffet.
  4. Skær omkring 1/2 fra skridtlængde, hvor du har målt omkring tommelfingeren og bære den igen for at se, om du har skåret nok. Hvis du er tilfreds, kan du sy kanterne af sømmen, så tråden og stoffet ikke ville hage.
  5. Gør det samme med det andet par ærmer og efter det, du nu har et par fingerløse handsker du kan bære med resten af ​​din garderobe.

Hvis du er en wiz på strikke eller hækle, kan du også mode dine handsker lige fra at bruge garn og strikning materialer. Kig ind i disse følgende websteder for en idé om, hvordan man kan strikke din egen fingerløse handsker:

  • Emma Lemmon Quick Easy Fingerløse handsker
  • Fingerløse handsker
  • Fingerløse Lange handsker