Sådan laver du din egen Apple Cider Eddike

Apple cider eddike er for nylig vist sig at være et sundt hjem afhjælpe for mange lidelser og forbedre sundheden ved at reducere risikoen for hjertesygdomme, diabetes og osteoporose ved at sænke blodtrykket, kontrollerende sukker niveauer og tillader mere calcium at blive absorberet af kroppen. Derudover er beta-caroten findes i æble cider eddike siges at forebygge kræft. Blanding to spiseskefulde af æble cider eddike med vand og drikke det tre gange om dagen før måltider kan reducere virkningerne af aldring. Det er også en god, sund måde at tabe sig, fordi den sætter skub en persona € ™ s stofskifte, så hvis youâ € ™ re interesseret i at have en krop som stjernerne, eller ønsker at tabe et par pounds til at kunne bære, at trendy par æble bunden jeans, kan du ønsker at inkludere æble cider eddike i din kost. Du kan sikkert købe det fra hylden, men passe på, at det du køber er fremstillet af økologisk dyrkede hele æbler. Du kan også lave din egen æble cider eddike. Dette er, hvad du skal gøre:

  1. Saml æblerne, at du vil bruge til at gøre fem gallon af æblesaft. Pick dem, der er helt modne og fri for orme eller brune pletter, og som har et højt sukkerindhold, ligesom Gala, Golden Delicious, Fuji og Red Delicious æbler.
  2. Skær æblerne i små stykker før knuse dem. Brug et stykke ostelærred som en si, eller du kan bruge en frugt eller grøntsag presse til at gøre arbejdet for dig. Depositum de fem liter æblejuice ind i, hvad rent, ikke-metallisk (plast eller glas) containere, du har derhjemme. Afsæt en kvart i en anden beholder.
  3. Put en kage af vinfremstilling gær i kvart æblejuice at youâ € ™ ve afsat tidligere, og rør, til den er opløst.
  4. Bland kvart i med resten af ​​æblejuice. Sørg for, at hver beholder er mindst to tredjedele fuld af blandingen. Brug ostelærred at dække munden på disse beholdere. Bagefter disse beholdere skal opbevares på et mørkt sted ved 60 eller 80 grader i tre uger. Du er nødt til at røre i æble cider eddike en gang om dagen i løbet af denne tid.
  5. Filtrer din eddike gennem ostelærred igen og hæld det i en stor varmebestandig pot. Sæt det over en brand, og rør det ofte. På dette tidspunkt, bør du afstå fra at gøre andre ting, der kan distrahere dig. Donâ € ™ t tilslutte din AirPort Express til google noget, se en video i YouTube eller spille et spil, mens youâ € ™ re venter, eller du måske pludselig opdager, at du ikke har nogen eddike venstre!
  6. Fjern eddike fra ilden, når den har kogt ved 140 grader, og tragt den i rene glas eller plastflasker med sikre låg. Hvis du vil, kan du lægge dem i dit badekar fyldt med varmt vand som et ekstra skridt for at sterilisere dem mere. Lad dem køle lidt før at gemme dem i et køligt, tørt sted.

Hvis du har ekstra æbler, kan du gøre nogle apple pie også. Nyd at lave din egen æble cider eddike og få et skridt tættere på et godt helbred og en flot figur.