Sådan Lær Metal Stamping

Metal stempling eller metalbearbejdning er en proces, hvor tynde plader af metal gennemgår forskellige procedurer såsom bøjning, prægning og piercing for at opnå visse billeder, breve eller andre motiver. Normalt er metal stempling gjort med en maskine eller en metal stempling værktøj. Du kan lære denne kunstform på egen hånd med blot et par enkle materialer.

Lær kunsten at metal stempling ved at følge tips givet nedenfor:

  • Køb metal stempling udstyr. Først skal du have de rigtige materialer, så du kan begynde at metal stempling. Der er masser af udstyr, der anvendes til metal stempling. Du skal bruge en metal hullemaskines, metalplader, nål fil, en lille hammer, stål blok og nogle frimærker og en markør. Disse er nogle af de emner, du får brug for som en nybegynder. Du kan søge efter disse fra din lokale kunst og kunsthåndværk butik eller du kan bestille en metal stempling kit online fra rings-things.com eller beaducation.com.
  • Læs og se. Hvis du har købt metal stempling kit, kan du læse instruktionerne, der fulgte med det. Disse kits er for det meste bruges af begyndere som dig. De giver trin-for-trin instruktioner og tips om, hvordan du kan begynde at gøre metal stempling. Du kan også tjekke online ressourcer til video tutorials på metal stempling. Det kan være bedre, da du kan se, hvordan det rent faktisk sker.
  • Tilmeld dig i klasser. Kontrollér lokal kunst og kunsthåndværk butikker, hvis de tilbyder lektioner i metal stempling. Det vil være bedre for dig at tilmelde dig i en klasse, hvis du har tid og det budget, da du vil være i stand til at lære nogle teknikker, som du canâ € ™ t lære af andre steder. Det er godt at se, hvordan processen er gjort for at have en god idé om, hvordan processen fungerer. Hvis du opdager, at du er god til metal stempling og du nyde kunsten, kan du købe flere værktøjer og investere, så du kan skabe forskellige stykker.
  • Praksis. Det vigtigste ting, du skal gøre er at øve dit håndværk. Metal stempling er ikke så let. Du kan ende op med stykker, der ikke er perfekte første gang, du gør det. Som du praksis og vænne sig til stempling, vil du blive bedre til det. Til at øve, kan du købe billige metalplader fra dit håndværk butik og bruge dem til at øve kontrollerende dine hænder, når stempling. Når du får bedre, kan du købe bedre kvalitet metaller og endda tomme charms og vedhæng, som du kan bruge.
  • Andre værktøjer. Der er andre værktøjer, som du kan bruge til at forbedre dine kreationer. Brug metal hullemaskines at sætte huller på metalpladen. Du kan også bruge forskellige farvede markører, så du kan ændre farven på den udstansede billede på metallet.

Når du er allerede godt i metal stempling, kan du investere i flere værktøjer, som du kan bruge. Du kan oprette vedhæng, charms og andre emner, som du kan give som gaver til venner eller en anden mulighed er at åbne en butik eller online butik og sælge dine metal stempling kreationer.