Sådan kontrollerer Passport status

Sådan kontrollerer Passport status

Et pas er din vigtigste billet til at rejse og identifikation. Det kan tjene som en gyldig id i alle de steder, du kan gå. Et pas fra din lokale regering indeholder grundlæggende oplysninger om dig selv og de steder, du har rejst. Et pas er også en lille bog af erindringer, der indeholder stempler dikterer de forskellige steder, du har været til.

Hvis en eller anden grund, du ønsker at kontrollere dit pas status, kan nedenstående trin tjene som vejledning.

  • Bestem, hvor du står om dit pas. Har du ansøgt om pas, eller ansøgt om pas fornyelse? Hvis du ikke har søgt om et pas endnu, kan du indgive en ansøgning på nærmeste pas agentur, lokal domstol eller posthus. Du kan også anvende på et bibliotek, hvis din nærmeste bibliotek tilbyder denne service. Du har brug for pas billeder til at indgive en ansøgning, som du kan få på enhver foto kabine eller fotoforretning. Fotoet kabine eller fotografering butikken skal have en standard størrelse og hvid baggrundsfarve til dit foto til rådighed.
  • Hvis du har en udløbet pas, kan du ansøge om pas fornyelse ved at få en DS-82 formular og fylde det op til forelæggelse for et pas agentur. Passet agentur bør have en kopi af DS-82 formular i deres kontor. Du skal have to nye pas billeder knyttet til din DS-82 form.
  • Foretag et opkald. Hvis du ønsker at kontrollere dit pas status, kan du ringe til National Passport Information call center. Det nummer at ringe er 877-487-2778. Dette nummer forbinder dig med en kontantautomater, som kan kontrollere dit pas status for dig i weekenden. Hvis du foretrækker at tale med en call center agent eller operatør, kan du ringe til samme nummer, mandag til fredag, på 8:00 til 8:00. De har også et nummer til personer, der har hørenedsættelse. Så nummer er 888-874-7793.
  • Log på nettet. Du kan tjekke dit pas status online. Det amerikanske Department of State hjemmeside kan du kontrollere dit pas status. For at gå direkte til den side, er adressen passportstatus.state.gov.

Uanset om du planlægger at rejse snart, eller blot ønsker at have et pas handy, kan du ansøge om et pas og kontrollere dens behandling status ved hjælp af ovenstående trin. Passport behandling tager omkring fire til seks uger. Hvis du ønsker at skynde processen sammen, kan du betale $ 60 til fremskynde dit pas fornyelsesproces. Dit pas er en af ​​de vigtigste dokumenter, du kan få for gyldig legitimation og for rejser formål. Uden et gyldigt pas, kan du ikke rejse til andre lande eller krydse andre stater siden kommunerne kontrollere for det ved ankomsten. Sørg for at holde dit pas på et sikkert sted. At miste dit pas betyder at have til at rapportere til myndighederne og få en ny, og det tager yderligere fire til seks uger. Ved modtagelse dit pas, skal du sørge for du gør Xerox kopier af dokumentet, og opbevar dem et sikkert sted.