Sådan køber Sunde fødevarer til babyer

Sundhed kan være rigdom for voksne, men det er absolut uvurderlig til babyer. Babyer, der endnu at udøve og opretholde deres vægt på deres egne, mere eller mindre afhængige af deres fødeindtagelse at opretholde en sund krop. Sunde fødevarer er din bedste satsning for at bekæmpe sygdomme, der bygger immunsystemet og sikre den generelle sundhed i din baby. Sunde fødevarer kan synes at bugne i markedet, men her er de skridt til at sikre, at du virkelig køber de sundeste valg af fødevarer til din baby:

  1. Allergi. Allergi er noget, du skal vide så tidligt som muligt for at beskytte dit barn. Disse allergier er noget, du skal undgå i alle dine babymad shoppetur. Dette vil sikre, at du holder din baby sikkert og fri fra en tidlig tur til hospitalet skadestuen. Spørg din læge til at hjælpe dig med at registrere og isolere almindelige allergener. Hvis du har en familie historie af astma, gå let på de elementer, der gør dig og din familie modtagelige for angreb.
  2. Mælk. Fravænning er mest specielt følsom til babyer, da du vil blive fjerne mælk fra dem lidt efter lidt. Reducer sukker i fødevarer, og i det mindste begynde med at servere mad og købe mad, der er bløde og klæber til tekstur af mælk, indtil barnet vænner sig til hårdere objekter i tid.
  3. Begyndervanskeligheder. Børnesygdomme er også en anden faktor til at overveje, når du køber sunde fødevarer til din baby. Organiske begyndervanskeligheder kiks kan også være noget, som du kan føje til din indkøbsliste. De koster lidt, men de gå langt i at hjælpe dit barn være så behageligt som muligt under hele prøvelser af voksende tænder.
  4. Natural-baserede. Frugt og grøntsager er de bedste grundlag for babymad efter eget valg. Sørg for at din liste er stærkt baseret på disse to, så du vil have en masse vitaminer og mineraler i vente for din baby. Desuden skal disse naturlige-baserede produkter ikke behandles for meget for at forhindre tab af næringsstoffer langs behandling og øget risici.
  5. Friskhed faktor. Serveres kun de friskeste typer fødevarer til din baby. Friskhed faktor er mest vigtigt, da det vil diktere kvaliteten af ​​den mad, dit barn vil være berettiget til. Være særligt diskriminere med din babyÃ, â € ™ s mave, da det er mere følsom end en voksen. Alt skal være i fremragende figur.
  6. DIY. Gør-det-blandinger er stadig den bedste, så finde en god DIY sæt, hvor du rent faktisk kan se de rå ingredienser til dig selv. Du kan også finde, at dette er et perfekt valg til din baby i forhold til de forbehandlede fødevarer, der kan have skadelige kemiske derivater.
  7. Særlige forholdsregler. Andre forhold, der gør nogle fødevarer uegnet til din baby er også noget, du skal huske på, på alle tidspunkter. Dette er det perfekte tidspunkt til at sikre, at intet går ud over din vågent øje for at holde din babyÃ, â € ™ s kost sikkert og sundt.