Sådan køber Noro GarnNoro garn er nogle af de fineste hånd-strikkegarn i verden. Det er usædvanligt blødt, farven Blandingerne er unikke og levende, og det har altid hånd-farvet en i høj efterspørgsel med kræsne strikkere. Made in Japan, garnet er populær over hele verden, så heldigvis er det nemt at finde, uanset hvor du bor.

Det første sted at finde Noro garner er din lokale garn butik (LYS). Da Noro garner er så kendt og respekteret, de fleste LYS vil bære det mindste nogle af dette garn. Forvent at betale højere priser for disse garner, fordi de er udformet i hånden, og indeholder naturlige ingredienser i stedet for menneskeskabte, så de har tendens til mig dyrere end billigere akryl garn.

Et andet sted at købe Noro garn er online. Mange online forhandlere lagerfører et bredt udvalg af Noro garner i forskellige vægte og farver. Du kan finde alt fra sok garn til voluminøse garn, og farverne er simpelthen spektakulære. Mange Noro garner mindst nogle silke; det giver dem ekstra glans og drapere. Uanset sammensætning, alle Noro garn kombinerer farveblanding, der er simpelthen spektakulære.

Når du køber Noro garn online, skal du sørge for at shoppe rundt efter de bedste priser. Mange online forhandlere tilbyder rabatter eller gratis forsendelse på større ordrer, og nogle tilbud Noro garn på salg på forskellige tidspunkter af året. Søgning efter salgspriser kan skære omkostningerne til dette garn, især hvis du kommer til at gøre en større projekt, som en trøje, med garnet. Nogle forhandlere tilbyder dig rabatter til registrering med dem, også, så sørg for at vores specielle tilbud, før du bruger dine surt tjente penge.

Tjek auktioner på eBay og andre auktionssider, ligesom Etsy.com, også. Du kan finde slutafregning køb derinde som giver dig mulighed for at hente nogle Noro garn til anstændige priser, så du kan se, hvis du kan lide at arbejde med dette garn. Noro kommer i flere forskellige blandinger af garn, også fra bomuld til cashmere, så du kan spare ved at købe en bomuld blanding til at begynde med, og gøre en mindre post, ligesom en hat eller tørklæde, at afprøve dette smukke garn.

Når du køber din garn, hvad kan du gøre med det? Noro tilbyder mange forskellige mønstre og mønster bøger, der bruger deres garn, så du kan få kreative ideer på nettet, på biblioteket, eller i din lokale boghandel. Sørg for at vælge et mønster, der fremhæver den skønhed og drapere af disse særligt garn, og du vil skabe mere end en håndlavet tøj - du oprette din helt egen kunstværk!

Relaterede artikler