Sådan køber Købmand under en økonomisk krise

Når tiderne er hårde, skal du få kreative. Itâ € ™ s tid til at stramme, at bælte og pengekassen under en økonomisk krise. Da ita € ™ s billigere at forberede dine måltider hjemmefra end at spise ude, er flere og flere familier gør dagligvarer Midt i de hårde tider.

Når du ønsker at holde din familie godt fodret og sund, Hera € ™ s Sådan køber dagligvarer under en økonomisk krise.

  • Planlæg dine måltider. Kig efter opskrifter, der har budget bevidste kok i tankerne. Skær ned på rødt kød og erstatte andre proteinkilder såsom bønner og tofu. Prøv at tænke på mere end en opskrift, som du kan bruge de samme ingredienser i, så du kan købe i løs vægt, og ikke har resten gå til spilde. Når du har en liste over de ingredienser, som du har brug for, youâ € ™ ll være i stand til at lave en indkøbsliste.
  • Lav en liste og holde sig til det. Undgå at købe impuls poster, som kan tilføje omkring ti procent til din samlede købmand regningen. Hvis ita € ™ s ikke er på listen, eller ikke er nødvendig, donâ € ™ t købe det.
  • Brug kuponer. Manufacturerâ € ™ s kuponer lad du spare et par cent til et par dollars fra varer, du køber. Du kan også kombinere det med i butikken kuponer for yderligere besparelser. Tjek de ugentlige indsatser for at se noget salg og tilbud på din lokale købmand.
  • Shop på købmand, der giver dig den bedste værdi. Begræns dine dagligvarer ture og konsolidere alle shopping i en butik. Jo flere butikker, du går til, jo mere sandsynligt youâ € ™ ll ender med at købe mere end whatâ € ™ s på din liste. Gå til en købmand, som du ved giver god værdi. Priserne varierer meget, så tjek rundt. Walmart og Target har købmandsforretninger, der har rimeligt prissatte elementer. Costco er også en stor ressource, hvis du kan købe i løs vægt. Dollaren butikken kan også give dig nogle gode tilbud.
  • Køb whatâ € ™ s i sæsonen. Frugt og grøntsager, der er i sæson vil være den billigste og mest friske til at købe. Det vil også smager lækkert! Afkald elementer, der ikke i sæson og holde sig til whatâ € ™ s let tilgængelige.
  • Tjek de kød på salg. Letfordærvelige fødevarer elementer, der nærmer sig deres sælge efter dato markeres sædvanligvis ned tredive procent off den oprindelige pris. Så længe youâ € ™ ll lave mad eller spise varen straks, shouldnà det € ™ t være et problem.
  • Køb i bulk. Normalt elementer, der er pakket i bulk er billigere. Beregn eller tjekke enhedspris varen før du køber. Hvis du er en stor familie eller har elementer, der er let forbrugsvarer, såsom madolie, ris, korn og mælk, så kan det være fornuftigt at få den større emballage til flere besparelser.
  • Gå generisk. I butikken mærker giver stor værdi for pengene på omkring tredive procent mindre end de nationale mærker.
  • Donâ € ™ t gå til butikken sultne. Har en let snack og drikke vand, før du rammer butikkerne. Youâ € ™ re mindre tilbøjelige til at impuls købe og vælge elementer baseret på sult. Hvis du har børn, skal du sørge for theyâ € ™ re fodret så godt, eller don € ™ t tage dem med, hvis du kan.

Være en smart shopper og du kan strække dine hårdt tjente dollar langt. Køb kun hvad du har brug for at undgå spild. Selv når tiderne bliver gode, youâ € ™ ll nyde alle de besparelser ved at være en smart shopper.