Sådan køber Grapevines: Dyrkning og Omsorg for Grapevines

Sådan køber Grapevines: Dyrkning og Omsorg for Grapevines

Grapevines er hårdføre planter, der vokser hurtigt og producerer massevis af frugt. Der er bogstaveligt talt hundredvis af sorter af druer, og de kan spises friske, tørrede at producere rosiner, gjort til syltetøj og marmelade, Juiced, eller gæret at lave vin. Kom vinstokke at producere buttet, saftig frugt kan være lidt vanskelig, og hele processen begynder med at vælge de rigtige vinstokke til din voksende plads.

Du kan købe rodfæstede vinstokke fra enhver planteskole, eller fra nogle haven levering butikker. Priserne variere afhængigt af den type drue vil producere. Købe dem efter at forberede din voksende plads, så du kan transplantere dem ind i din have med det samme. Det er vigtigt, at du forstår, hvad der er involveret i omsorgen for vinstokke, før du køber dem. Før du foretager dit køb, her er nogle ting, du skal overveje.

 1. Space - Grapevines brug for en masse plads til at vokse. For hver vin du planter, skal du omkring 8 "x 8" af plads til at gøre det muligt at udvide og til sidst producerer frugt. Sørg for at have en stor, ryddet område før plantning druer.
 2. Sunshine Det er bydende nødvendigt, at den placering, du vælger at plante dine vinstokke får masser af solskin; mindst otte timer om dagen på fuld sol. Du skal sørge for du har det rette klima til dyrkning, fordi det i høj grad kan påvirke, hvordan dine druer udvikle sig.
 3. Vækstperiode - De fleste sorter af druer får brug for en vækstsæson for mindst 140 dage uden nogen risiko for frost. Den nøjagtige vækstperioden vil afhænge af, hvilken type vin du planter, så tjek etiketter og spørge på din lokale planteskole for at se, hvilke sorter vil trives i din have.
 4. Jord - Grapevines bør plantes omkring 3 ' Sådan køber Grapevines: Dyrkning og Omsorg for Grapevines
  dybt i rig, veldrænet jord. Jorden bør bearbejdes, før plantning, og hvis du planlægger at tilføje kompost eller gødning, er du nødt til at arbejde det ind i hele plantning område, da rødderne vil sprede sig meget hurtigt i løbet af de første to år efter plantning.
 5. Time - Grapevines vil blomstre hurtigt efter plantning, men de vil ikke producere frugt til tre til fire år, afhængigt af typen. Du kan fremskynde denne proces op med et år, hvis du køber rod vinstokke fra planteskolen eller haven stikkontakt.
 6. Sort - Grapes kommer i mange forskellige farver, størrelser og varianter. Vælg omhyggeligt, overvejer klimaet du bor i, og hvad du skal bruge dem til. Hvis du forsøger at dyrke druer, der ikke anbefales til dit område, vil du være både frustreret og skuffet over resultaterne. Spørg din lokale gartneri samfund for anbefalinger.
 7. Vedligeholdelse - Du skal bruge masser af tid at pleje dine vinstokke, når de begynder at trives. Sprøjtning for skadedyr, skære ned vinstokke som de vokser, bygge espalier og lokke vinstokkene vokser langs dem, og netting frugten for at holde det sikkert fra fugle er kun nogle få af de opgaver, der vil være påkrævet for jer.
 8. Formål - Hvis du vokser vinstokke at lave vin, er der en masse ekstra viden, der går sammen med en sådan virksomhed. Druerne skal være høstet på det helt rigtige tidspunkt at få det ønskede syreindhold og sukker, f.eks. For at bruge druer friske eller i gelé og konserves, vælge sorter uden sten og dem, der har lavere syre niveauer. Kontroller mærkaterne på vinplanter eller spørg en ekspert på din planteskole for indsigt i de bedste sorter til at vælge for din bestemt formål.

Grapevine pleje kan være meget besværlig, så forskning alt hvad du kan om dyrkning og beskæring, før du går i gang. Hvis du har plads, tid og tålmodighed til at vokse vinstokke, i sidste ende vil du blive belønnet med smukke rækker af blomstrende vinstokke og klaser af lækre, juvel-tonet frugt. Det er absolut værd!

Forsigtig:

 • Sørg for at dine vinstokke er velegnede til dit klima og voksende område, eller du vil blive skuffet i resultaterne.
 • Grapevines og druer brug for en masse opmærksomhed, især for at holde skadedyr og dyr væk.

Tips:

 • Køb rod vinstokke fra planteskolen at trimme et år fra din ventetid for frugt.
 • Skær og tørrede grapevines kan bruges til at lave kurve, kranse og andre husholdningsartikler dekorative elementer.