Sådan køber Forsikring for en Pool rengøring forretning

Ganske pludselig du besluttede at aflevere dine hvide kittel test mærkværdige PH niveauer og indgik en pagt med dit kæledyr papegøje til at starte en ny virksomhed, der involverer din know how i vand kemi og din nyfundne passion for at møde nye mennesker. Så det rammer dig, ville en pulje virksomhed være den perfekte mulighed, fordi du er omgivet med kroer og moteller, der har brug for regelmæssig pool rengøring. Perfekt!

Du får travlt med at ansøge om et firmanavn, betaler for en erhvervslicens, indkøb af udstyr, leje troværdige personale og fremme din pool rengøring forretning. Den første kunde ringer og spørger dig om din tjeneste. Du er alle ivrige efter at gå, men så er du klar over at du ikke har købt forsikring endnu. Okay, fortæl din første kunde hans forretning betyder meget for dig så meget, at du skal købe forsikring først.

Her er, hvad du har brug for at finde ud af, når de køber forsikring for din pool rengøring virksomhed:

  • Du har brug for tre typer af forsikringsdækning. Du læste rigtigt. Du har brug for tre, tres, trioer, III. Disse tre typer er nemlig ansvar, medarbejder ulykke, og udstyr forsikringsdækning.

    • Ansvarsforsikring er for skader, mens din besætning er rengøring puljen. For eksempel er den enkeltstående filter beskadiget under rengøring og en af ​​poolens støvsugere stopper med at arbejde efter rengøring. Forsikring skridt i at betale for de skader og erstatte de dele af poolen eller udstyr, der hjælper rense vandet uden omkostninger for dig som en virksomhed ejer.
    • Medarbejder ulykkesforsikring. Temmelig selvforklarende. Forsikring trin i når der sker noget med din medarbejder i udførelsen af ​​sin pligt / opgave som medlem af din pool rengøring besætning.
    • Udstyr forsikring er nødvendig, fordi dit udstyr i sidste ende vil mose ned gennem den sædvanlige slid-og tåre proces. Pool rengøringsudstyr er ikke billige, så det anbefales, at du køber denne dækning sammen med de to andre. Inkluder din lastbiler i forsikringspolicen.
  • Angiv, at hvad du behøver, er erhvervsforsikring ikke en personlig forsikring. Det betyder, at din forsikring vil bære navnet på din virksomhed med dig at blive erklæret som ejer af virksomheden. Tager en personlig forsikring under dit navn vil ikke gøre noget for at beskytte din virksomhed, dine medarbejdere, og udstyr og det vil bestemt ikke dækker klager, vil falde ind under ansvar. Ergo, være meget præcis, at det, du ønsker at købe, er erhvervsforsikring. Er det klart?
  • Medtag TPL eller ansvar over for tredjemand klausul forsikringen. Dette giver en anden buffer for din virksomhed forsikringsdækning. Hvad er TPL? TPL betyder, at nogen eller noget andet end din virksomhed har forvoldt skade på ejendom. For eksempel, mens rengøring en pulje filter, din besætning opdager, at det er blevet tilfældigt rengjort og forkert placeret sammen igen. Din besætning fortæller pool ejeren om dette, men puljen ejeren insisterer din besætning bare sætte det sammen igen som sædvanlig. Når puljen er blevet renset, filtret virker op. Det er her, du kan stole på TPL til at betale for det i stedet for at søge en retssag, der vil vise sig dyrere i det lange løb.
  • Gå efter maksimal forsikringsdækning uanset omkostningerne. Hold på. Før du går alle drama konge på dette tip, skal du læse videre. Det betyder blot, at du ikke går alle scroogey på udgifterne til forsikringspræmie. Hvis du vælger den laveste præmie, du vil ende op med citroner. I pool rengøring forretning kan du ikke råd til at gøre limonade â € ~cause limonade ikke fod regningerne. I stedet være en mand, og vælg en forsikring pakke, der kan skade din bundlinje for en stund. Dette kommer til at betale big tid i sidste ende. Når ulykker eller forpligtelser strejke (disse vil), vil din bundlinje ikke ramt bunden.

Nu er du virkelig klar til at åbne for erhvervslivet. Gå tilbage til din første kunde og start rengøring pools i dag!

For mere information om puljen rengøring forretning, tjek 13-årig business specialist veteran Davy Feller på www.poolcleaningbusiness.com