Sådan køber du, ren og Care for Perle smykker

Sådan køber du, ren og Care for Perle smykker

Hvis du ønsker at investere i en klassisk smykke, der vil aldrig gå ud af stil, overveje at købe en streng af perler. Dette vil være den perfekte touch til enhver lejlighed. Uanset om du er iført jeans og en bluse til en afslappet frokost, eller lægger på en formel kjole til et bryllup, kan perler være det perfekte tilbehør til at fuldføre dit look og give dig den elegance, du ønsker.


Sådan køber Pearls:

 1. Når du køber perler, overveje de faktorer, der påvirker værdien. Dette omfatter glans, tykkelse, form, tekstur, størrelse og farve. Forstå, at glans refererer til glød eller glans af finish. Høj kvalitet perler har en høj glans.
 2. Vær opmærksom på formen af ​​perler. Kig efter meget runde dem, der har en glat tekstur eller overflade, som ikke er skæmmet af mangler.
 3. Forstå, at størrelsen af ​​perler måles i millimeter. Prøv på forskellige størrelser for at se, hvad der passer dig bedst.
 4. Prøv også på forskellige perle længder. De mest populære stilarter er i 17 til 19 tommer længde interval, som er meget alsidig og går med mange outfits.
 5. Overvej at købe et gradueret streng af perler med den største i midten og derefter få progressivt mindre mod lås.
 6. Indse, at perler kommer i forskellige farver. Nogle af de mest populære muligheder omfatter nuancer af hvid, creme, guld og sort.
 7. Uanset om du køber et par øreringe eller en halskæde, så sørg for, at perlerne matcher hinanden godt, hvilket øger værdien.
 8. Shoppe rundt og se på de fire typer af kulturperler, der findes: Akoya perler er de mest overkommelige og appellere til en bred vifte af mennesker med deres høje kvalitet og glans. Andre valgmuligheder omfatter sort Tahitian perler og South Sea perler, som kommer med en gylden nuance eller i hvid eller ferskvandsperler, det billigste valg.
 9. Forstå, at perler kommer i forskellige kvaliteter: AAA og AAA + kvalitet er den højeste kvalitet. For mindre dyre indstillinger, kan du prøve en eller AA.
 10. Ligesom udvalget af perler er stor, så er kvaliteten og prisklasse. Kig efter perler på fine smykker butikker, online butikker og auktioner.
 11. Sørg for at du kender din maksimale prisklasse og se på mulighederne inden for dette område for at få mest for dine penge.
 12. Må ikke begrænse dine smykker søgning til ét sted. Forskellige guldsmede bære forskellige markeringer, så shoppe rundt for at se, hvad der er derude.
 13. Spørg om karakteren af ​​perler, før du køber og anmodning dokumentation af værdien.
 14. Læg streng af perler fladt på fløjl sag at lede efter eventuelle pletter før du lukker handlen.
 15. Sørg for, at hvis en ekstern taksator ikke er enig i værdiansættelsen af ​​perler, kan du få dine penge tilbage

Sådan Clean Pearls:

 1. Læg ikke på dine perler, før du har lagt på din makeup, parfume og lotion. Dette vil forhindre disse produkter i at bygge op på dine smykker.
 2. Brug en blød, fnugfri klud til at tørre dine perler efter du har taget dem ud.
 3. Overvej at købe et specielt rengøringsmiddel, der er formuleret specifikt til perler.
 4. Du kan også bede en guldsmed til professionelt rense dem for dig.
 5. Hvis dine perler er blevet sløve, så brug en fugtig klud til forsigtigt at klappe dem rene, så lad dem tørre fladt.
 6. For at vende tilbage glans, tørre perlerne med lidt olivenolie på en klud. Dette skulle bringe glans tilbage.

Sådan Care for Pearls:

 1. Indse, at perler er meget sarte, så håndtere dem med omhu for at sikre, at de vil vare, så du kan aflevere dem til de kommende generationer.
 2. Opbevar dem væk fra alle andre smykker, som andre ædelstene kan ridse dem.
 3. Vælg en fløjl-foret smykkeskrin med separate rum eller holde dem i en silke pose.
 4. Kontroller silkesnor, der holder perlerne regelmæssigt for at være sikker på det ikke flosser.
 5. Hvert år eller to, så spørg en professionel guldsmed at restring din streng af perler.
 6. Insisterer på at bruge ren silke tråd eller en nylon halskæde ledning. Begge er stærk og holdbar.
 7. Bed om at få dine perler trukket med. Dette vil forhindre perler gnide mod hinanden, og vil også beskytte dem, hvis ledningen skulle knække.
 8. Hvis du foretrækker en mere moderne udseende, i stedet for at have perler trukket på et reb, bede for dem at blive spændt på en wire i stedet.

Forsigtig:

 • Læg aldrig dine perler på toppen af ​​dit tv eller radiator. Varmen kan ændre farven.

Tips:

 • Brug kun en renere, der siger det er sikkert for perler. Alt andet kan skade den skrøbelige tekstur.
 • Opbevar dine perler fladt, så snoren gør ikke få strakt.