Sådan køber du, ren og Care for Dragter

Sådan køber du, ren og Care for Dragter

Sæt en god kulør, og du vil se og føle sig godt med det samme. En dragt er en af ​​de mest klassiske og væsentlige dele af enhver mands garderobe. Uanset om du arbejder i et virksomhedsmiljø, der kræver, at du bære et jakkesæt hver dag eller kun bære en dragt et par gange om året til særlige lejligheder, at købe en dragt er en investering, og en, som du bør tage alvorligt. Her er nogle ting at tænke på, når det kommer til at vælge og omsorgen for et jakkesæt:

At købe en dragt

 1. Bestem, hvor ofte - andwhen - vil du bære dragten. Hvis du bære jakkesæt hver dag, gør en opgørelse over, hvad der allerede i dit skab, så du kan determinewhat du ellers har brug for.
 2. Tænk på billedet youwant til projekt. For virksomhedernes kontorer, vil du ønsker at vælge en veryplain dragt, der vil gøre dig i stand til at passe ind i kontoret kultur, whilepeople der arbejder i mindre formelle miljøer kan vælge en dragt med moreflair at formidle mere personlighed.
 3. Tænk på, hvor meget du arewilling at bruge på dette køb. Hvis du er på et budget, undgå trendy nedskæringer andpatterns, da disse hurtigt vil gå ud af stil.
 4. Stick med grundfarver likeblack, brun, blå, oliven eller grå, som let kan bæres med differentties at ændre udseendet.
 5. Vær sikker på at koordinere yourshirts med slips og jakkesæt. Kig efter skarpe hvide eller klassiske stripedpatterned skjorter, der vil udløse dragten godt og vil være i stil fora lang tid. Din skjorte og slips behøver ikke at matche din kulør, men thecolor bør supplere den. For eksempel backgroundcan et slips med en rød eller guld bæres med en flåde, grå eller sort jakkesæt at give det lidt punch.
 6. Hvis du har foretrukne skjorter, slips, og sko, bringe dem med dig, når du køber ind for en dragt, så du kan se, hvordan dragten vil se med dette tilbehør. Husk på, at de typer af tilbehør, du vælger, kan give dig mulighed for at opdatere udseendet af et jakkesæt nemt. Hvis du ønsker at vise din mode flair, overveje accenting en konservativ trop med en trendy slips, sko og et bælte. Forskellige farver og / eller mønstrede skjorter kan også ændre dit look med det samme.
 7. En anden måde at ændre udseendet af et jakkesæt er ved at bryde den op i skiller. Parring kappen med en anden par bukser. Brug bukserne alene eller med en sport jakke at gøre en anden outfit. Dette er en særlig god måde at gøre dit tøj gå videre, når du rejser.
 8. Shop på en bedre mænds storeso en sælger kan hjælpe dig med at bestemme din størrelse og nogle appropriatechoices til dit behov.
 9. Gå efter en god pasform over alt andet. Prøv på forskellige udskæringer andsizes at finde den, der passer bedst til dig. Du skal være behageligt i din kulør og vil være sikker på du kan flytte godt i det. Husk at gå rundt i jakkesæt og prøve at flytte dine arme for at se, om jakken er behageligt gennem skuldre og ryg. Pasformen på jakken er særlig vigtig, da det er et vanskeligt stykke til at ændre. Sid i bukserne, og prøv at sætte din pung og nøgler i lommerne for at sikre, at der er plads til dem. Husk på, at bukser normalt har ekstra stof, så de kan blive lukket ud, eller taget i efter behov. Kontroller at se, hvor meget stof der er, hvis bukserne skal ændres.
 10. Prøv på nogle dyre stylesto se, hvordan et godt skræddersyet jakkesæt føles. Hvis du kan lide kvaliteten butfind dette er ude af din prisklasse, så spørg sælgeren, hvis de har seasonalsales eller rabatter på alle tider af året. Du kan også se forhigh kvalitet dragter på off-pris butikker og outlet-butikker. Husk, at klassisk suitsdon't ændre en masse fra år til år, så se om du kan finde sidste års modelsmarked ned.
 11. Må ikke bare købe noget onsale, selv om, hvis det ikke er det rigtige stof eller den rigtige pasform.
 12. Husk, at muffen og leglengths kan skræddersys, men skuldre og revers kan ikke ændres.
 13. Kontroller stof og overveje sæsonen. Worstedwools og uld crepes er et godt valg til varmere vejr, whilegabardine uld og flannels er tungere. En dragt madeeither af 100 procent uld eller en 50 procent uld blanding er altid en goodchoice.
 14. Bringe et familiemedlem eller en ven med dig, når du handler for at give en anden mening.

Sådan Care for og rense dit Suit:

 1. Hvis du passer godt på din kulør, bør det sidste du lang tid.
 2. Overbelast ikke dine lommer, som kunne stamme sømmene.
 3. Knappe din jakke, før du sætter dig ned. Træk også bukserne op på låret, når du sidder, så du ikke trækker i stoffet for meget.
 4. Børst din kulør med en tøj pensel, når du tager det ud for at holde den ren og ser godt ud.
 5. Hæng din kulør på en god træ bøjle og opbevar det i en pose til at beskytte den.
 6. Undgå proppe det ind imellem masser af andre tøj, hvilket kan få det til at krølle.
 7. For at forlænge dens levetid, tør rense din kulør kun et par gange om året eller efter behov.
 8. For at holde din kulør ser skarpe, har den trykket i mellem rensninger.

Forsigtig:

 • Aldrig købe en dragt, der gør ikke? T pasform. Selv om prisen er rigtig, og du elsker stoffet, er det ikke god handel, hvis det vandt? T se godt ud på dig.

Tips:

 • Kig på dig selv i en tredimensional spejl, så du kan se, hvordan dragten passer fra alle vinkler.
 • Ændre udseendet af din kulør med forskellige skjorter og slips.