Sådan køber du en udvidet garanti for en tv

Når du køber et fjernsyn, er du normalt gives en manufacturerâ € ™ s garanti. Men garantien varer normalt kun i en begrænset periode. Ikke desto mindre, kan du købe en udvidet garanti fra butikken hvor du har købt det. Du kan også få garantien gennem et andet selskab, der tilbyder udvidet dækning for fjernsyn og andre apparater. Her er de trin i at købe en udvidet garanti for et tv.

  1. Bestem hvor lang youâ € ™ re vil bruge dit nye TV. Vil du skifter mening og beslutter at erstatte den, hvis nye tv-modeller kommer ud på markedet? Udvidede garantier kan variere i pris og afhænger af, hvor lang tid, der er omfattet af garantien. Beslut, hvor længe du ønsker, at garantien til at dække dit TV.
  2. Kig efter en virksomhed, der sælger udvidede garantier. Normalt når du køber et fjernsyn i et apparat centrum, vil en sælger nærme dig og spørge, om du ønsker at udvide garantien på dit tv. I tilfælde af at du ikke får et tilbud, men du ønsker at benytte sig af en udvidet garanti, bede eller søge efter en virksomhed, der tilbyder denne service. Du kan gøre dette ved at søge på internettet for virksomheder, der sælger udvidede garantier. Et websted, der kan være til hjælp i din søgning er Amazon.com.
  3. Overvej i stedet for virksomheden. Sørg for, at virksomheden er tilgængelig fra din plads i tilfælde din enhed skal kontrolleres, hvis nogen problemer opstår.
  4. Vær opmærksom på dækningen af ​​garantien. Spørg sælgeren til at drøfte alle detaljer vedrørende deres tilbud. Tænk på de mulige ting, der kan ske for din nye tv og bringe dine bekymringer til dem. Husk, at nogle tv-apparater har manufacturerâ € ™ s defekt. Er disse omfattet af garantien? Vær opmærksom imidlertid, at en producentens garanti ikke vil være ansvarlig for forsømmelighed eller forkert behandling af apparatet fra din side.
  5. Prøv også at overveje troværdigheden af ​​det selskab, der tilbyder udvidet garanti. Spørg folk, der kan have viden om virksomhedens image. Besøg forum websteder, der udgiver kommentarer til forskellige kundeservice virksomheder, der sælger garantier. Hvis du finder nogen tvivlsomme tilbud eller klager over det pågældende selskab, ikke afslutte forretninger med dem.
  6. Evaluer din diskussion med sælgeren. Har de bedre tilbud end andre virksomheder? Den måde at bruge penge fornuftigt, er ved ikke at begrænse dine muligheder med kun ét selskab. Kanvas, sammenligne og vælge.
  7. Efter engang at evaluere dine behov og hvor meget købet vil koste dig, vælge den garanti, du tror vil hjælpe dig i fremtiden. Husk, at en garanti er beregnet til at besvare ethvert problem, der allerede findes i den enhed, du har købt, men som kommer op kun i fremtiden.

En udvidet garanti vil være meget nyttigt for dem, der holder og skat hvad de investerer på, men er sparsommelighed-minded og ikke opsat på at gøre nye indkøb. Men de, der altid vil have den nyeste model af gadgets og apparater kun brug kortfristede garantier for deres tv. Nyskabelser i todayâ € ™ s teknologi kommer så hurtigt, at før du kan endda nyde din seneste køb, er en anden model lanceres på markedet. Derfor bør du kun købe en garanti, der bedst passer til dine krav.