Sådan køber du en Target Bow for 3D Bueskydning

Bueskydning har haft en lang tradition og dens praksis er holdt i live af sådanne historier som den, Robinhood. 3D bueskydning er en sport, der holder ånden i bueskydning i live. I dette spil, bueskytter skyde på legemsstore dyr mål for at score point. Hvis du ønsker at engagere sig i denne form for hobby, så du skal bruge et mål bue. Her er hvordan man shoppe for en.

  • Vælg, om du ønsker en skræddersyet mål bue eller en, der kan købes klar til brug. Hvis du ønsker en skræddersyet en, så bliver du nødt til at kigge efter en bueskydning butik eller en sportsforretning, der kan tilpasse en for dig. Hvis du vil have noget klar til brug, så der ville være en masse at vælge imellem, om du køber fra en butik eller online.
  • Vælg kendte mærker af target buer. Der er mange producenter af 3D bueskydning forsyninger som target buer. Her er nogle af de mest betroede dem:
  • BOWTECH. Betragtes som en leder i bueskydning innovation, fortsætter BOWTECH at skubbe grænserne for bueskydning år efter år. Deres mål buer er kendt for deres hastighed og glat draw. Nogle af producentens populære produkter er BOWTECH Destroyer og BOWTECH Admiral.
  • Mathews Inc. Virksomheden har gjort et navn for sig selv ved at genopfinde enkelt cam sammensatte bue. Mange 3D-bueskytter anvende sine buer, fordi de er meget stille og kraftfuld. For 2010 har virksomheden skabt en masse rygter med Matthews Z7, som er dens bedst sælgende bue til dato. The Monster 7 mål bue er også populært blandt producentens tilhængere.
  • Precision Shooting Equipment (PSE) - Pete Shepley selskab har haft 40 års produktion af sammensatte buer for passionerede bueskytter. Det er populært for at skabe stærke, lette buer der er perfekt til 3D bueskydning. Virksomheden har taget meget langt for at konsultere sælgere og bueskytter om hvordan man laver PSE Axe og Vendetta de bedste mål-buer på markedet.
  • Hoyt - I de sidste 80, har Hoyt gjort det selskabets virksomhed til at levere bueskytter rundt om i verden med den højeste kvalitet, bedste skydning, og mest troværdige buer på markedet.
  • Køb hos autoriserede forhandlere af buer. Tillid til producenterne som de ovennævnte sørge for, at deres produkter forhandles af de rigtige fabrikanter. Obsession Bueskydning Forsyning og bueskydning Warehouse er autoriserede forhandlere af mål buer nævnt ovenfor. Husk at tjekke webstedet for producenten, fordi du måske være i stand til at bestille online.
  • Test lodtrækningen af ​​målet bue. I 3D bueskydning, er du score afhænger i høj grad af, hvor hurtigt du kan tegne og skyde dit mål. Det er derfor, det er bydende nødvendigt at have mål-buer med letvægts snor, som du kan trække nemt. Sørg for at teste lodtrækningen af ​​målet stævnen du køber før du betaler for det.

Hvis du er virkelig seriøs omkring 3D bueskydning, kan du finde det gavnligt i det lange løb at have en tilpasset mål bue til dit skud. For mere information om mål-buer og 3D bueskydning, tjek 3DShoots.com. Du vil finde det et nyttigt websted, især hvis du kan lide at deltage turneringer.