Sådan køber du en Prom Suit

Sådan køber du en Prom Suit

Unge mænd måske aldrig har stået over for en besværet samtidig med at købe en prom kulør! Mens deres datoer tilbringe timer og timer i butikker med venner eller mødre tjekker hver eneste sæt tøj, kan unge mænd gå ind i enhver smoking leje butik, betale omkring $ 50 - $ 100 for leje, se flot at en nat, og blot returnere det næste dag! Mens nogle kan vise medfødt god smag i at vælge de rigtige prom kulør, kan nogle bare vælge den første dragt, der passer, og andre kan ikke engang være klar over, hvad de skal købe! Her er nogle tips til at hjælpe den anden og tredje gruppe samtidig med at købe en prom trop.

Hvad skal købe eller leje?

En prom dragt kan være en formel smoking eller en dejlig sort jakkesæt. Selv om der måske ikke meget af en forskel mellem en smoking og en sort jakkesæt; du kan tilføje en god vest og en butterfly, og ingen vil vide, hvis du er iført en smoking eller en simpel kulør!

Udlejning Vs Køb

Leje en smoking kan være et godt valg, men hvad nu hvis du kan købe en awesome udseende smoking til en overkommelig pris? Ville du ikke ønsker at købe en i et sådant tilfælde? Kom dine penge værd bør være din primære mål samtidig med at købe en prom trop. Leje en prom dragt giver dig én gang slid, samtidig med at købe vil tillade dig at bære det for mange fremtidige lejligheder, uden at skulle betale lejen igen og igen! Plus, køb giver dig flere muligheder at vælge imellem, mens leje en prom dragt vil være lige det modsatte! Passer ikke er vigtige for en engangs-leje, men at købe midler sikrer en pasform, der tillader dig at bruge dragten igen og igen! Nogle unge mænd viser sig at vokse højere og større hvert år efter prom, mens nogle forbliver de samme! Så hold øje med denne faktor, mens køber din smoking eller jakkesæt.

Tuxedo Vs Black Suit

En smoking er engangs slid eller opbevares i meget særlige lejligheder, hvilket er hvorfor de fleste unge mænd foretrækker at leje den. At købe et sort jakkesæt har sine egne fordele; du kan pynte eller kjole ned efter lejlighed. Du kan bære en sort jakkesæt med det rette tilbehør næsten overalt, dvs. bortset fra prom, mener kirke, bryllupper eller endda jobsamtaler, når du har afsluttet eksamen! En smoking, på den anden side, ikke kan bæres til sådanne lejligheder, det får folk stirrer og volder dig forlegenhed!

Hvor skal kigge efter en smoking eller jakkesæt?

Spred ordet blandt den ældre generation - dads, onkler, kusiner mv En af dem kan stadig ejer en varm udseende smoking eller jakkesæt, som du kunne låne! Med små ændringer, vil du have et nyt sæt tøj klar til prom!

Salg / Tilbud: Den mest almindelige sted at købe et jakkesæt er på et salg eller køb butik, der tilbyder dig en rimelig pris. Igen, kan du ikke være tilfreds med pasformen, men post-ændringer, vil du være en glad mand!

Online: Shopping tilstand udbredte! Tjek alle muligheder; du kan finde gode tilbud på at købe eller leje en smoking eller et jakkesæt. Den eneste ulempe samtidig med at købe eller leje en dragt online er, at du ikke kan være i stand til at prøve det på først! Så tjek for udveksling og tilbagesendelsespolitik og sikre du gemme kvitteringen, hvis du har brug for at bytte eller returnere dit køb.

Og sidst men ikke mindst, skal du kigge efter det rigtige tilbehør, dvs. smarte lædersko, manchetknapper, etc. Du vil se flot og er nu godt at gå til denne prom! Hvem ved, kan du ende med outshining din prom dato (selvom det ikke er en anbefalet fremgangsmåde)!