Sådan køber du en kendingsmelodi Ball for en kat

Du kan ikke mærke det, men katte er aktive kæledyr. Du kan altid se dem napping eller blot ligger på en vindueskarm ser tid gå af, men sandheden er, at hvis en kat er sløv, er det ikke sundt. Brug Katte skal hele tiden stimuleres med aktiviteter, især hvis du bor i en lille lejlighed eller ejerlejlighed. Katte er temmelig uafhængige dyr, og de kan spille af sig selv, men du er nødt til at give dem en vis støtte i denne afdeling, eller de ville gøre din sofa deres legeplads. Jingle bolde er fælles play legetøj til en kat. Killinger, især, er mere tilbøjelige til at blive tiltrukket af dette legetøj, men generelt hele kat befolkning elsker det. Der er nogle ting du skal huske på at købe en til din kat. Don € ™ t bare købe den første, du ser, er du nødt til at give din Cata € ™ s sundhed og sikkerhed nogle overvejelser. Hera € ™ s hvordan:

  1. Få den rigtige størrelse til din kat. Hvis din kat stadig var en killing, ville det være overvældet at se en jingle bold større end ham! Kunsten er at få en bold, der er direkte proportional med ham. Hvis HEA € ™ s helt små, få en bold, der er lidt mindre end ham. Hvis HEA € ™ s så stor som Garfield, få en større bold.
  2. Uddan dig selv med de anvendte i at gøre en jingle bold materialer. Der er plastik bolde, flettede bolde og uld bolde. Den sikreste jingle bold at få den ene lavet af naturlige materialer. Få boldene uden farvestoffer, der anvendes. Farvestoffer kan være giftige for din kat. Din kat kan tygge på bolden på et tidspunkt. Der er nogle plastik kugler fremstillet af hård plast. Fabrikanterne hævder det er ikke-giftige, men hvis bolden går i stykker, den hårde plast er særligt farlige. Det kan skinne din kat eller såre ham i andre dele af hans krop. Jingle bolde lavet af naturlige farvede Romney uld fra får ville være den bedste, du burde få.
  3. Jingle bolde er billige, så dit budget ikke vil blive kompromitteret. Det centrale punkt at huske er ikke at nødvendigvis købe den billigste, men en, der er økologisk.
  4. Shop eller forskning online for jingle bolde af dit valg. Du kan også besøge pet levering butikker eller endda dyrlægeklinikker, der bærer PET legetøj. Det ville være bedst, hvis du kan undersøge boldene personligt.
  5. Kontroller altid for brud. Plast dem let revnet. Kontroller, at klokkerne inde i bolden fungerer korrekt. Ryst det at høre det.

Jingle bolde er en sjov aktivitet for din kat. Du kan være sikker på at din kat vil aldrig kede sig rundt i lejligheden eller huset. Hvis du ønsker at holde det fra at fare vild, binde et stykke værftet i det og den anden ende til en kradsetræ af overalt, som du kan fastgøre bolden. Sørg for at bruge en lang garn. Din kat skal kunne lege med bolden frit og lykkeligt.