Sådan køber du en designer taske for mindre

Udover sko, en anden mode besættelse for kvinder er designer tasker. Men hvor mange kvinder kan virkelig råd til at købe designer tasker? Prisen på en designer taske kan svare til someoneâ € ™ s en måned tages hjem løn. Nu, det er ikke praktisk overhovedet. Men hvis du er virkelig opsat på at eje en designer taske, bør du tænke på måder at købe en uden at skulle bruge så meget.

Her er foreslået måder om, hvordan at købe en designer taske til mindre:

  1. Besøg eBay. At være et populært online shopping site, eBay ofte tilbyder designer stykker på store rabatter. Men du skal være forsigtig, fordi der er sælgere, der narre køberne ved at sælge forfalskede produkter. Mange designer tasker bliver nu produceret af uautoriserede fabrikanter, og selv om de er temmelig ens i udseende og design, er stadig meget bedre især når det kommer til holdbarhed de originale poser.
  2. Gør dine indkøb direkte fra manufacturerâ € ™ s hjemmeside. Da online detailhandel er nu blevet hoften trend overalt, har producenter af designer tasker holdes ajour ved at sætte deres varer til salg på deres hjemmesider. Men igen, være på vagt om ægtheden af ​​hjemmesiden. Sørg for at det er det officielle site og ikke en falsk udbudt af skruppelløse svindlere.
  3. Søg efter grossister. Da engros butikker køber deres varer i bulk direkte fra kilden, de får store rabatter og nedslag fra producenterne. Rabatterne, de får fra deres indkøb give dem mulighed for at videresalg Prada, Coach, Louis Vuitton og andre designer tasker til lavere priser end dem i andre detailbutikker. For at lette din søgning, spørge rundt fra mall salg ledsagere, hvis de kender nogen engros butikker i området. At være en del af virksomheden, kan de være i stand til at hjælpe dig.
  4. Du kan også gøre dit køb fra virksomheder, der leverer varer til butikkerne. For at finde en, gennemse på steder for consumerâ € ™ s vejledninger på internettet. Der er også business magasiner og aviser, der med jævne mellemrum offentliggøre reklamer på lokale leverandører af visse varer. Få nogle tips også fra ekspedient. Ved montering et par sko for eksempel, kan du prøve at engagere salgs- arbejdsbier i en samtale, og henkastet, vil du være i stand til at få nogle oplysninger fra dem om visse leverandører.
  5. Besøg fabrik salg. Dette salg er generelt gennemført i fabrikkens hvor nogle elementer, der ikke passerer kvalitetskontrol på grund af mindre fejl bortauktioneres til meget lave priser. Nå, kan du ejer en fejlfri designer taske, men hvis du kan finde et punkt med ubetydelige fejl, hvorfor så ikke vælge det? For sikker på, vil ingen granske din taske og meddele, at den er defekt, medmindre du fortælle det til andre.
  6. Leje en designer taske er også en mulighed, men måske, det sidste, du skal gøre. Hvis du tror, ​​du kan ikke rigtig råd til at købe designeren pose din drøm, kan du leje denne taske fra leje butikker. Indkøbscentre er enorme og helt sikkert der er et par leje butikker stående i nogle dele af disse virksomheder.

Designer tasker er værd at købe og holde. De er holdbare, trendy og funktionelle. Så hvis du virkelig ønsker at købe en til mindre, være tålmodig med at lede efter forretninger, der sælger designer varer til lavere priser.