Sådan holder katte og hunde fra din Møbler

Katte og hunde både gøre store kæledyr, men de kan helt sikkert være en håndfuld, især hvis du har problemer med at uddanne dem. Katte og hunde har en tendens til at klatre på møbler, især dine sofaer. Dette er en af ​​de vanskeligste opgaver at tackle, om du ejer hunde, katte eller begge dele. Det er imidlertid muligt at holde katte og hunde off møblerne en gang for alle. Her er hvordan man holder katte og hunde fra dine møbler:

  1. Sig nej. Til at begynde uddannelse katte og hunde til at holde væk fra dine møbler, skal du blot sige "Nej" i et højt, fast stemme, når du får øje på dem klatring. Så tage dem fra møbel. Du må ikke råbe, når de forsøger at holde katte og hunde fra dine møbler; de ikke forstår, hvad råben betyder.
  2. Brug en spray flaske eller sprøjte pistol. Hvis blot at sige "Nej" er ikke effektiv, prøv squirting dit kæledyr med vand hver gang din kat eller hund forsøger at klatre op på møbler. Dette er mest effektive med katte, men det virker også for mange hunde. Squirting dem med vand får deres opmærksomhed på en effektiv måde, og det er også en direkte konsekvens for deres handlinger.
  3. Spray møbler med pet-afskrækningsmidler. Hvis du har problemer med at holde katte og hunde fra dine møbler, overveje kat eller hund frastødende. Ind overalt i dit hjem, hvor du ikke ønsker dit kæledyr til at være. Der er naturlige former for PET-afskrækningsmidler, for dem på udkig efter den sikreste løsning.
  4. Brug aluminiumsfolie. Både katte og hunde hader aluminiumsfolie. Dette er en særlig effektiv strategi, hvis du vil væk fra hjemmet og vil ikke være i stand til at holde katte og hunde fra dine møbler selv. Ved at dække benene på dine møbler med folie, vil dit kæledyr stoppe klatre op, og skal lade dine møbler alene. Katte vil ikke grave deres kløer i folie. Du kan også krølle op bolde af folie og sæt den på overfladen af ​​dine møbler. Nogle kæledyr hader lyden af ​​folien, mens andre måske tror, ​​at bolden folie er et stykke legetøj. Dobbeltklæbende tape er et andet materiale, der vil holde kæledyr fra klatring på dine møbler.
  5. Vær konsekvent. Ligegyldigt hvilken metode du bruger til at holde hunde og katte fra dine møbler, altid være konsekvent. Må ikke ignorere katte eller hunde på dine møbler til enhver tid, eller de vil få forvirret over hvad der er tilladt. Hverve hele familien hjælp til at træne dit kæledyr.
  6. Giv et alternativ. Nogle kæledyr lounge på dine møbler, fordi de har ingen af deres egne. En kat træ eller en hund seng kan give dem et sted af deres egne og holde katte og hunde fra dine møbler.

Hvis dine katte eller hunde tror, ​​at den mest komfortable sted i huset er på din favorit stol, er du ikke alene. Selv om det er meget nemmere at holde katte og hunde fra dine møbler, hvis du starter med at træne dem til ikke at kravle op, er det muligt at træne dem til at forlade møbler alene senere i deres liv, som når du har udskiftet møbler. Adfærd som denne er reversible, selv om det kræver en indsats fra din side, og kan kræve at prøve flere forskellige strategier, før du er i stand til at holde katte og hunde fra dine møbler.