Sådan holder fugle væk fra dit hjem

Fugle er altid smuk at se på. De er sådanne forbløffende og yndefulde væsener, hvilket gør fugleture et godt elsket og populær hobby for en masse mennesker. Mange kunstværker har også inkluderet fugle, enten stationær eller under flyvning, da deres særlige temaer. I en verden af ​​fotografering, har en masse af de flotteste billeder taget af disse fantastiske skabninger og alle deres forskellige arter. Nogle husejere kan endda byde dem velkommen i deres egenskaber, ikke kun fordi de kan være en god form for underholdning og også hjælpe med at holde andre uønskede skadedyr væk. Smuk som de kan være, selvom de ikke altid velkomne i alle hjem, fordi de kan være ret irriterende og gør forårsage en masse problemer. De kunne gøre reder i tagskægget af et hus og efterlade grimme hvide ekskrementer på vindueskarme hustage. Hvis du er en af ​​de mennesker, der gerne vil gå fugleture langvejs stedet, her er måder, du kan nyde dem på afstand og væk fra din ejendom:

  • En måde, du kan prøve at holde fugle væk fra forskellige områder af dit hjem er ved at anvende visse frastødende geler på de steder, de er mest tilbøjelige til at roost. Disse vil omfatte hustage, skorstenen, dine vindueskarme, og brystværn. Du kan købe disse geler, der kan komme i klemme eller caulk rør. Disse geler er klistret og være det i en periode på ca. år.
  • Hvis dette viser sig ineffektive, kan du indstille fugl spikes på disse specifikke områder i stedet. Disse tråde, som er tynde måles og kommer i ruller. Du skal blot vedhæfte dem de steder, hvor fuglene nyder landing og raste. Dette kunne bidrage til at løse din fugl problem.
  • Fugleskræmsler er meget effektive til shooing irriterende fugle væk. Du kan indstille en på toppen af ​​dit tag eller pletter tæt på birdsâ € ™ redepladser. Plastic ugler er også meget effektive til at holde fugle ud af din ejendom. De er også let at flytte når som helst og kan indstilles hvor som helst du tror fuglene vil komme på besøg.
  • Tjek på sonic enheder, der er fremstillet til dette formål. En anden måde at gå er simpelthen at lave en masse støj, når du bemærker fugle hængende omkring din ejendom. Du kan gøre dette ved at klappe i hænderne og gøre shooing lyde for at skræmme dem væk. Ryst dine træer, hvis du bemærker dem der. Dette vil helt sikkert køre dem væk.
  • Aviser viklet rundt stillinger, hvor fuglene elsker at aborre er også ganske effektive til at holde dem væk. Helium balloner svæver på høje steder og vugger op og ned skabe bevægelse, forstyrrer fuglene og få dem bosætte alternativ andet.

Ved at følge de metoder, der er nævnt ovenfor, bør du blive en succes i at gøre disse uønskede besøgende ændre placeringer. Det er meget muligt, at når den ene metode doesnâ € ™ t arbejde, og du går videre til at prøve en anden, kan de endelig få budskabet og holde sig væk fra din ejendom, forhåbentlig permanent.