Sådan fysisk Opretholde en anabolsk stat

Opretholdelse af en anabolsk tilstand er en primær bekymring for hver bodybuilder eller løfteren. Bedre kendt som muskeltræning stat, kan denne ideelle fysiske tilstand gøre en stor forskel i, hvordan kroppen udvikler sig og vokser.

Ernæring, stofskifte og hormonelle kontrol er de vigtigste faktorer i bodybuilding. Der er dog forskellige faktorer til at fokusere på, når opretholdelse af en anabolisk tilstand for kroppen. Følgende tip kan hjælpe dig med at holde din krop i en anabolsk tilstand.

Sikre hensigtsmæssige Næringsstoffer

Korrekt ernæring er afgørende for en ordentlig bodybuilding. Enhver form for mangel kan have en negativ effekt på kroppen. Det er vigtigt at forbruge protein, kulhydrater og fedt i de rigtige forhold for at få muskelmasse. Dette betyder at forbruge 50% kulhydrater, 30% protein og 20% ​​fedt. Protein, i særdeleshed, er af afgørende betydning i bodybuilding som muskelvæv oftest består af dette stof. Vækst af muskelvæv afhænger også af protein.

En anden vigtig regel i at sikre passende ernæring er aldrig at gå glip af et måltid. Det betyder at spise de rigtige proportioner af mad hver to til tre timer. Dette vil sikre, at din krop får de nødvendige næringsstoffer og aminosyrer på det rigtige tidspunkt.

Får nok søvn

En anden måde at fysisk opretholde en anabolsk tilstand er ved at få tilstrækkelige mængder af søvn. Sovende giver kroppen og sindet at følge almindelig restaurering. Selv protein metabolisme er forbedret i løbet af denne tid. Utilstrækkelig søvn kan føre til sløv følelser og manglende motivation. Dette kan stoppe din træning fremskridt og også sætter kroppen i en kataboliske tilstand, hvor musklerne nedbrydes. Søvnmangel kan også gøre dig mere modtagelig for skader. Det kan have en negativ ændre hjernens aktivitet ved at bremse kemiske aktiviteter og reaktionstid. Kom otte til ti timers søvn kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din træning.

Forbedre hormonbalancen

Frigivelsen af ​​hormonet og testosteron vækst, sex hormon er afgørende for opretholdelsen af ​​en anabolsk tilstand. Det væksthormon frigives fra hypofysen Glanda € ™ s forreste lap. Det er vigtigt for at få muskelmasse, tabe fedt, øget nyre funktioner og forbedre udholdenhed og søvn. Forbrug af naturlige kosttilskud, såsom GABA (gamma aminobutryic syre), ornithin og arginin, er en god måde at øge væksthormoner.

Testosteron har markante virkninger på det mandlige organ. Dette hormon er produceret i adrenalin kirtler og testikler. Det hjælper til at øge protein og forvalter også normal seksuel adfærd. Høje testosteronniveau kan øge muskelvækst betydeligt. Testosteron frigivelse kan styrkes gennem måltider med højere fedtindhold og en passende forsyning af C-vitamin, bor, gren kæde aminosyrer og zink.

Der er andre faktorer, der kan hjælpe kroppen opnå en anabolsk tilstand, herunder reducere eksponeringen for forurenende stoffer, især cigaretrygning. Det er også en god ide at minimere stressende situationer og følge korrekte uddannelsesprogrammer.