Sådan Frivillige på en Dame Shelter

Frivilligt på et krisecenter er et af de bedste og mest produktive måder, du kan bruge din tid. Ved dog, at det helt sikkert vil kræve fra dig ikke bare din tid og dine gode intentioner, men din vilje og dygtighed samt. Her er nogle af de guideilnes at huske, hvis du er interesseret i frivilligt arbejde på et krisecenter:

  • Find en liste over krisecentre i nærheden dit område. Selvfølgelig er det hele starter med at vide, hvor de skal gå, hvis du ønsker at udføre frivilligt arbejde. For information om dette spørgsmål, skal du kontakte din lokale forvaltning (eller gå ind på hjemmesiden), specielt afdelingen for sociale tjenester eller menneskelige tjenester; eller se op adresser på KFUK kontorer på YWCA hjemmeside. Kontakt dem, så du kunne finde ud af de krav, som du ville have til at fuldføre.
  • Identificer dine særlige styrker og kompetencer, som vil være nyttige i læ. Det er bedst, at du er specifikke som muligt i notering ned, hvordan du kan bidrage til krisecenter. Er du god til administrative opgaver, såsom at organisere filer og tidsplaner? Er du dygtig på et andet sprog? Er du computer-kyndige? Har du haft nogle klasser eller tidligere erfaring relateret til psykologi eller socialt arbejde? Liste over dem ned. På denne måde vil du være i stand til at lokalisere selv, hvor du kan bedst frivillig, plus i løbet af din samtale, du ville være i stand til at angive, hvordan du kan være et aktiv for husly.
  • Være klar til interviewet. Du ville have til at gå gennem en samtale, inden dine tjenester kan accepteres. Typisk krisecentre er meget forsigtige med, hvem de skal acceptere som frivillige, og de ville sandsynligvis vurdere dig på din villighed til at muligvis være i kontakt med kvinder, der har gennemgået alvorlige fysiske og følelsesmæssige traumer.
  • Udfyld de nødvendige formularer. Du skal angive din bedste tidsplan for frivilligt arbejde. Du skal vide, at det er bedst for dig at forpligte sig til et regelmæssigt skema (såsom bestemte dage i ugen), så folk på internatet vil vide, når de kan forvente dig at være der.
  • Blive uddannet. Som nævnt er oprigtige hensigter er ikke nok til frivilligt arbejde på et krisecenter. Det er meget vigtigt, at du som er udstyret som muligt til højre ved begyndelsen, så du vil være i stand til virkelig hjælpe kvinderne. Først læse op på bøger om, hvordan man råd og behandle voldsramte kvinder. Du bør også finde ud af hvordan du kan være en fortaler for dem.

Den husly du frivilligt i måske har nogle uddannelsesprogrammer og seminarer for at hjælpe dig med at være klar til at møde opgaver frivillig. Du kan også være en skygge eller assistent først til en erfaren frivillig eller til en fuld tid husly personale.

Husk, frivilligt arbejde på en lokal krisecenter tager sikkert kræve din tid og kræfter, men i betragtning af at du vil være det lys, som vil hjælpe kvinderne på et tidspunkt, at de har brug for hjælp mest, vil du finde frivilligt at være en af ​​de mest opfylder, produktive opgaver, du nogensinde kan gøre. Held og lykke, og håber det hjalp!