Sådan Forbered eksamener på college

Sådan Forbered eksamener på college

Før ind college, har vi store drømme om det ... vi forventer, at være et sted for sjov og spænding, hvor vi kan skære klasser pr vores ønske, se mange film med venner, hvor vi kan skærpe vores talenter og blive en ekspert i inden for vores smag, etc. Men et par måneder senere, er vi fuldt ud uforstående over hvad alle sker omkring os: Talrige opgaver og klasse tests, hyppige universitet eksamener, øvelser, projekter, etc., etc., etc. . Vi finder alle (undtagen os) gør alt hurtigt; Vi befinder os tabt til tider og nogle gange endda grundigt frustreret. Vi har svært ved at afbalancere vores 'liv i sjov og spænding' og vores liv fyldt med eksamener og opgaver. « Hvad jeg penning ned her er et par tips, som kan hjælpe dig med at krydre din campus liv, og på samme tid, får ordentlige karakterer.

 1. Sammenhæng og udholdenhed: Siden tidernes morgen har kun konsistente mennesker lykkedes. Smartness, intelligens, og i sidste øjeblik hårdt arbejde er alle sekundære. Selv hvis du ikke forbereder så meget på daglig basis, hver eneste lille smule tæller. Du vil bemærke, at dine karakterer er langt højere end nogen er der studerede meget mere end dig under tærsklen før eksamen, men var ikke konsekvent. Så afsat et fast beløb af tid hver dag (den tid, du bliver nødt til at afsætte hver dag, afhænger af dine krav). Hvis du kun ønsker at passere, kan du dedikere mindre tid (gerne en halv time eller så hver dag), men hvis du sigter efter super-høje karakterer, kan du bruge 3 eller 4 timer dagligt går gennem dine bøger og få misforståelser, dog fjollet de kan være, afklares med det samme, enten fra venner eller lærere eller nogen, som du synes er værd at spørge. En manglende forståelse kan sprede og endda ødelægge de ting, du har studeret ordentligt, så få dine spørgsmål ryddet op så hurtigt som muligt. Når du har forstået et kapitel uden megen tvetydighed, vil du være i stand til at fuldføre en test godt, selv uden sidste-øjebliks-præparater.
 2. Anmeldelse: Dette er et område, som de fleste af os hader at kernen og noget vi sjældent gør. Vi finder det kedeligt "eller" søvnig "til at gå igennem det, vi har studeret tidligere igen. For virkelig at sætte pris på behovet for revision, er vi nødt til at forstå karakteren af ​​vores hjerne. Det er faktisk godt lide dynamisk RAM - den har brug for periodisk forfriskning at bevare indholdet! Så revidere vigtige formler, definitioner, koncepter ret ofte. Dette vil hjælpe dig til at huske dem meget bedre end at forsøge at knogle op på dem på tærsklen til eksamen. Også mange formler, du lærer i de indledende faser er meget vigtige for fremtidige undersøgelser. Hvis du lærer alle disse formler og begreber lige før eksamen, chancerne er, at du aldrig vil huske dem i fremtiden. Så gennemgå ofte, ikke for lange 'kedelige' timer, men i et par minutter hver dag. Tro mig, revision hjælper en masse i løbet eksamen gange samt i fremtiden ... Jeg har haft mange antal personlige erfaringer om dette.
 3. Du må ikke tage prøver alt for alvorligt: ​​Det kan være noget, du finder i strid med den konventionelle rådgivning af 'træffe alle prøver og opgaver meget alvorligt og arbejde meget hårdt for dem. " Se for, at du har dækket det krævede pensum. Hvis du tager prøver alt for alvorligt, vil du ende med at have noget tid til sjov, og du vil spændt op på grund af angst for står eksamener. Du kan forberede universitetets eksaminer grundigt under uddannelsesorlov ... forudsat du har omtrentlige ideer alle de nødvendige fag og har en god forståelse af dem. Prøverne holdes således, at du går gennem de erfaringer, mindst en gang før de vigtigste eksamener og rydde din tvivl, så eksamen præparater kan udvikle gnidningsløst under studiet blade.
 4. Hvad gør man hvis man hader et emne til kernen: Normalt vælger vi emner i vores interesse at gøre på college ... .yet fleste af os vil finde et eller flere emner meget tørt og kedeligt. Derudover tilbagevendende lave karakterer, som vi får i disse fag gør os hader emnet endnu mere! Hvad du skal gøre i en sådan situation, er at gøre en analyse af emnet, se, hvad alle typer af spørgsmål er generelt spurgt i eksamen og forberede, så du en eller anden måde kan bestå eksamen i stedet for at gå for dybt ind i emnet.
 5. Diplomati og opfattelse: Jeg har altid følt college liv har brug for meget mere diplomati end skolens liv. I skolen blev dine fejl og mangel på ansvarlighed råbte til ofte, men lærerne aldrig forvente modenhed og diplomati fra studerende og sådanne dårlig opførsel er som regel glemt snart. Men på college, professorer og lektorer behandler dig som ligemænd og forventer du at være diplomatisk og ansvarlig. Hvis en lærer finder dig uanseligt eller opføre sig dårligt, er dette indtryk med ham for evigt. Som sådan er der en øget risiko for at miste flere point i opgaver, tests og interne bare på grund af forbehold i lærerens sind. Husk college er ikke ligesom skole; du har brug for en masse samarbejde fra personale til at lykkes, da en masse mærker er i deres hænder. Ingen lærer vil hade dig fordi du er svag i et individ; de vil kun sympatisere og hjælpe dig mere. Bitter relationer begynde, når de føler, at din holdning og adfærd er ikke hensigtsmæssige. Venligst, venligst ikke har dårlige relationer med enhver lærer / professor.
 6. Opgaver: For mig opgaver er mareridt. Hvis læreren, som du nødt til at indsende er meget streng og bestemt, du bedre indsende det i tide. Jeg har konstateret, at mange dårlige relationer mellem lærere og elever opstår på grund af manglende aflevering af opgaver. En sådan fremmedgjort forhold kan påvirke din samlede præstation. Hvis læreren er en blød type eller af den type 'indsende i gang, og jeg vil give gode karakterer ellers kan du miste et par mærker,' kan du give den lidt mindre betydning end den "strenge, kort for hovedet ' dem. Men du behøver ikke forsømme disse lærere til kernen ... alting har en grænse!
 7. Brug pen og papir til numeriske problemer: Jeg har kun én ting at sige om dette ... hvis motivet har numeriske problemer ... som matematik eller fysik, DO de beløb ... Jeg gentager DO de beløb ved hjælp af pen og papir ... læsning gennem dem er en totalt Spild af tid! Du kan lige så godt gå til en film i stedet for at spilde tid på at læse de numeriske problemer! Tro mig, det er sandt. Du kan dog læse formlerne på eksamen dag (eve eller morgen) til blot genopfriske din hjerne.
 8. Definitioner og sætninger bør have nøjagtige ordlyd som i den oprindelige tekst: Det er altid tilrådeligt at skrive definitioner, love, hypotese og sætninger, som de vises i den oprindelige tekst. Brug din egen formulering fører ofte til en ændring i den betydning eller undladelse af væsentlige detaljer. Prøv at huske dem, helst ved at skrive dem ned.
 9. Præparater som eksamener kommer tæt: Følgende punkter vil hjælpe så eksamen kommer tæt, og du er i din uddannelsesorlov.
 • Tidsstyring: Administrer din tid særdeles godt, da det er afgørende for gode resultater. Vedligehold din konsistens i løbet forlader også. Sæt præcise dag-til-dag mål og en master plan for, hvor meget du vil have afsluttet dagen lige før eksamen. Der er mange websteder, der tilbyder time management tips til gratis ... du kan besøge dem for en dybere forståelse af betydningen af ​​time management og effektiv tidsstyring tips. Braklægning den sidste dag før eksamen til revision alene ... ikke forsøger at lære noget nyt, da det kun vil forvirre dig mere. Gå gennem alt det, du har gjort i hele semestret gang og børste op på vigtige formler og begreber.
 • Stress management: Stress er omvendt proportional med den tid, tilbage til eksamen. Hvad jeg ikke forstår er hvorfor understrege ud? Stress kan 1) Reducer din effektivitet på op til 50%. 2) Sænk din selvtillid og test-hensyntagen evne. 3) Årsag sår og forkorte livet. Vi er ikke meget opsat på at opnå et af disse tre (måske endda mere) ting ... så være stress-fri. Efter alt, alle store videnskabsmænd, forretningsfolk, berømtheder var ikke scorer højt, (mange af dem flunked ofte også ...), men ikke tage dette som en undskyldning for ikke at forberede. En nemmere måde at få succes er at forberede sig godt i stedet for at lære tingene på den hårde måde. Så føler afslappet og rolig. Må ikke studere hele dagen igennem ... holde afsat lidt tid til leg og sjov. Alt arbejde og ingen leg gør Jack en kedelig dreng!
 • Forrige spørgsmål papirer analyse: Dette er en fantastisk måde at score point. Indsamle og analysere tidligere års spørgsmål papirer og undersøgelse i overensstemmelse hermed Selv mine venner, som ikke har forstået emnet godt styre store kvaliteter ved blot at lære efter de foregående års mønstre. Der kan dog være overraskelser, hvis du stole på denne funktion alene, som universitetet kan ændre stilen i afhøring, men overraskelser er få.
 • Sidst men ikke mindst, »Hvordan man skriver eksamen godt.« Meget få ting kan forbedre dine karakterer nemt. De er klar, god præsentation, time management (igen !!) under eksamen sessioner, forklaring med diagrammer og grafer i stedet stykker i teori og skrive svar, du kender ordentligt først og ikke spilde for meget tid på de spørgsmål, som er forvirrende.

De ovennævnte punkter kan nemt gøres praktisk, og du vil opdage, at du har brug for rent faktisk bruge mindre tid med bøger, hvis du er konsekvent og se ofte. Resten af ​​tiden er din! Gør ting, som du kan lide (nogle nørder gerne studere så også ... ingen probs, gå videre!), Ting, som du altid har drømt om at gøre på campus og leve det liv, du drømmer om på forunderlige college!