Sådan flytter penge i en 401K

Sådan flytter penge i en 401K

En 401k er en plan pensionsopsparing, der giver en arbejdstager at spare op til sin pensionering ved at afsætte en del af sin løn til sin pensionering fond. En 401k er arbejdsgiver-sponsorerede og arbejdsgiveren har mulighed for at tilbyde en overskudsdeling bidrag, matche, hvad medarbejderen bidrager til pensionsfond eller give medarbejderen mulighed for at købe selskabet lager. Fonden er båndlagt for medarbejderen. Så længe medarbejderen ikke røre ved hans pensionering fond, af skatter fra den indtjening fra fondens investeringer er skattefri udskudt.

Der er måder at flytte penge i en 401k. Her er de:

  1. Du kan flytte penge via direkte overførsel til et andet 401k eller IRA. Du behøver ikke at røre de penge. Denne proces er kendt som administrator-til-administrator eller direkte rollover overførsel. Hvis du har opsagt din virksomhed så er du nødt til at fylde et valg formular med din gamle arbejdsgiver og en anden form med det nye selskab, der vil acceptere din rollover. Proces Overførslen tager normalt omkring to til tre uger.
  2. Der er andre 401k planen udbydere, som vil tilbyde at sætte dig en IRA for dig med deres virksomhed. Så vil hjælpe dig med rollover papirarbejde fra 401k til IRA så dine penge forbliver investeret med dem. Hvis deres investeringsmuligheder er sunde og sammenlignelige med andre planlægge udbydere, derefter opholder sig med dem vil være fint. Kig efter en plan, som tilbyder den højeste indtjening for din pensionskasse investering.
  3. For en blødere rollover, sikre, at du har en ny 401k konto åben med din nye arbejdsgiver, inden at godkende rollover. Sørg for, at valget skemaet er udfyldt korrekt og kontrollere, om den nye 401k planen vil acceptere en rollover. Få alle de relevante oplysninger om den nye 401k administrator, der vil modtage dine penge.
  4. Hvis pengene fra din tidligere 401k planen sendes direkte til dig, har du 60 dage til at overføre pengene til din nye plan, uanset om det er en 401k eller en IRA. I modsat fald vil betyde, at du har trukket dine penge permanent og IRS vil indsamle tidlig tilbagetrækning straf og afgifter, især hvis du endnu ikke har nået en alder af 59 ½.
  5. Check indekser og ser at se, hvor du kan flytte dine penge. En god mulighed er at investere i pengemarkedsforeninger. Det kan ikke give høje interesser, men din erhvervsevne bliver stabil.
  6. Tjek andre indikatorer, hvor du kan flytte din pensionskasser. Pensionskasser kan bruges til langsigtede investeringer. Kig efter effektive indikatorer ved hjælp af enkle og eksponentielle glidende gennemsnit Stochastic og MACD (Moving Average konvergens / divergens). Hvis disse tre indikatorer har næsten samme niveau, så kan du flytte dine midler.
  7. Gør det til et punkt til at tjekke hjemmesiden af ​​din 401k plan for at få nyheder og funktioner, så du kan give dem tilladelse til at flytte dine penge fra fond til fond og investeringsmuligheder.

Med en 401k fond rollover, vil din pension penge vokse uden at bekymre sig om afgifter. Men du har flere investeringsvalg, når du flytter dine penge til en IRA. Du må ikke trække din 401k tidligt for du sandsynligvis til at betale 10% straf og yderligere 10% i skat.