Sådan flytter en Clip Rundt i Adobe Premiere Pro Timeline

Adobe Premiere Pro er en reel tid, tidslinje-baserede videoredigeringsprogram normalt bruges af professionelle video redaktører. Det understøtter forskellige videoformater og kører på både Windows- og Mac OS-platforme. Adobe Premiere Pro giver en editor til at flytte udvalgte klip rundt, mens du redigerer. Nedenfor er nogle tips om, hvordan denne proces er færdig.

Når du har uploadet og åbnet videoen inde i Adobe Premiere Pro program kan du vælge dele eller flere rammer af video for at oprette klip. Du ved, at de fleste rå videooptagelser indeholder en masse frames, som du ikke får brug for den endelige video, du vil oprette. Og tilføje og slette dele af rå optagelser giver dig en endelig, stram og sammenhængende video.

Gennemgå din rå optagelser og lave en liste over de klip, som du vil inkludere. Klik og vælg det klip, du vil flytte. Du vil se et gennemsigtigt rektangel, angiver den tid, at denne særlige klip vil køre. Drop det i et tomt rum langs tidslinjen. Hvis du vil flytte flere klip på én gang til at indgå i et afsnit af videoen, kan du markere dem og vælge dem som en og så drop det i det relevante sted langs tidslinjen.

Standard tilstanden for Adobe Premiere Pro er overlay. Det er aktivt, når du klikker på et klik, og træk den til tidslinjen. Hvis du ikke ønsker at bruge denne mulighed, du kan trykke Ctrl på tastaturet, mens du klikker på klippet og så drop det langs tidslinjen for at indsætte klippet. Hvis du trækker et klip, som du netop har placeret på tidslinjen med museknappen, vil et hul vises på tidslinjen, hvilket betyder, at pladsen er åben, og du vil være i stand til at falde tilbage det klip, du har fjernet. Det du trykke på Ctrl, mens du har fjernet et klip fra tidslinjen, vil det næste videoklip flytte til venstre for at lukke kampen starter ved fjernelse af et klip.

Det er også muligt at flytte lydklip inde Adobe Premiere Pro ligesom videoklip. Du behøver kun at vælge den lyd del, du vil flytte, og træk den til højre lydspor tidslinje. Du er nødt til at trække lydklippet lodret til destinationen vej til at flytte et lydklip. Det er den samme metode, du vil bruge, når du ønsker at ændre placeringen af ​​et videoklip.

Hvis du vil flytte en video del af et klip, som du har lavet til en video spor, for eksempel video 1 og dens lyd til et andet lydspor, skal du blot trække videodelen nedad, indtil den er forbi den linje, der adskiller video og lydspor nederst på skærmen. Videoklippet flyttes til Video 1 og trække og slippe lyddelen til den, hvor du ønsker det skal være. Hvis det er den lyd, som du vil flytte til Audio 1 og videoen til et andet spor, skal du trække lyden opad, indtil det er forbi den linje, der adskiller lyd og video spor at bevirke flytningen af ​​lyd til Lyd 1. Drop den video, hvor det sted, du har valgt.

Adobe Premiere Pro vil også give dig mulighed for hurtigt omarrangere klip, som du har placeret på tidslinjen. Du skal bare nødt til at vælge de klip, du vil omarrangere, og tryk på Ctrl + Alt før slippe de klip til et andet sted. Lær genvejene til at navigere Adobe Premiere Pro, da dette vil hjælpe dig med at arbejde hurtigere.