Sådan fjernes maling fra indendørs / udendørs tæppe

Spurgte: Hvordan fjerner jeg maling fra indendørs / udendørs tæpper? Home Depot didnâ € ™ t lægge låg stramt på min maling kan, og jeg bankede det ud på nogle grønne indendørs / udendørs tæpper. Jeg brugte en masse terpentin til at få mest o passe off, men hvordan kan jeg løfte resten af ​​det? Nogen idéer?

Paint spildes på nogen tæpper er en reel hovedpine at fjerne. Fibrene absorberer malingen hurtigt og gør det vanskeligt at få det ud. Ved at skrubbe maling remover ind i fibrene, vil du øge dine chancer for en vellykket fjernelse. Tilføj nogle ekstra rengøring magt, en magt spændeskive giver og youâ € ™ ll har at malingen blæst ud af der på ingen tid!

Du skal bruge:

 • Paint remover
 • Scrub børste
 • Vand
 • Wet vac
 • Power spændeskive (valgfrit)

Skridt til at fjerne maling:

 1. Påfør en generøs mængde maling remover til overfladen af ​​tæpper.
 2. Brug en god krat pensel til at arbejde malingen remover ind i fibrene og løsne malingen.
 3. Det er lettest at suge de løsnede maling stykker væk med en butik vac eller våd vac.
 4. Gentag, indtil malingen fjernes.
 5. Hvis tæpper er udendørs, vil en magt spændeskive gøre arbejdet meget lettere. Være gentile dog som du kan skade din tæpper, hvis du anvender for meget magt.
 6. Presset fra magten vaskemaskinen vil fjerne malingen med lille indsats.

Yderligere Tips og ideer

 • Når du vælger en maling remover, sikre, at det er sikkert at bruge på tæpper. Nogle flyttefirma kan forårsage skade eller misfarvning. Hvis du er usikker, teste et lille, diskret område først.