Sådan fjernes maling fra en Utility Sink

Spurgte: Hvordan fjerner jeg maling fra min nytte vasken? Jeg har flere forskellige farver af maling splatter i bunden af mit hjælpeprogram vask lige fra fladt til semi-gloss maling. Jeg håbede der var en måde at fjerne det.

Gammel eller ny, kan maling stænk være vanskelig at fjerne helt. Heldigvis tager det kun et enkelt produkt til at fjerne en række malingstyper fra et hjælpeprogram vask overflade. Hera € ™ s hvordan at få arbejdet gjort.

Du skal bruge:

 • WD-40
 • Plastic isskraber
 • Opvaskemiddel
 • Vand
 • Klud skuresvamp

Trin til fjerne pletten:

 1. Begynd med at sprøjte malingen splatter med WD-40.
 2. Vent et øjeblik for WD-40 til at arbejde. Sædvanligvis 10-15 minutter vil være nok, men effektiv penetration afhænger af typen af ​​maling, tykkelsen af ​​splatter og alderen af ​​pletten.
 3. Når malingen begynder at blødgøre, bruge plastic isskraber til at forsøge at fjerne splatter. De kan være i stand til at skrabe det øverste lag eller en del af malingen pletten. Hvis det er tilfældet, gentages WD-40 ansøgningsprocessen på den resterende maling.
 4. Hvis malingen er flugter med overfladen og kan ikke fjernes med en skraber, spray det godt med WD-40. Skrub overfladen forsigtigt med en klud skuresvamp. En nylon pad fungerer også godt, hvis du er bekymret for at ridse overfladen. Undgå scrubbing pads, der er for slibende eller de kan tilføje flere riller til overfladen. Disse riller vil fælde snavs og forårsage overfladen virker snavsede hurtigere.
 5. Gentag trin 1-4, indtil malingen er væk.
 6. Endelig vaske vasken ud med opvaskemiddel og vand for at fjerne WD-40 rest. Brug kluden skuresvamp til at fjerne spor af maling / farve tilbage på vasken. Skyl godt.

Yderligere Tips og råd

 • Selvom ældre malinger kan tage lidt mere tid, den metode ovenfor fjerner dem så godt.
 • WD-40 vil ikke tørre ud, så for virkelig stædig maling splatter du kan anvende en tung lag WD-40 og lad den suge natten over. Dette bør blødgøre maling, hvilket gør det lettere at fjerne.
 • Hvis WD-40 ikke fjerner maling, kan det kræve en egentlig malingfjerner. Kontroller omhyggeligt etiketterne eller spørg en associeret på hardware butik for at hjælpe med at finde en, der vil sikkert rense plastik overflade.
 • Blød krat og Bar Keeperâ € ™ s Friend er andre rengøringsmidler, der har været effektive til at fjerne en række pletter og mærker fra offentlige forsyningsvirksomheder dræn. De er begge mildt slibende og sikker at bruge på en lang række overflader.
 • Hvis malingen wonâ € ™ t Budge, betragter det som et tegn på karakter og brug. Utility dræn er lavet til alle de grungy messer, vi ville aldrig lade røre vores gode hus dræn. For mange er den eneste rene nytte vask theyâ € ™ ve set, er en ny.
 • For latex maling, gnide området med et stykke vat eller en blød klud fugtet med sprit. Det vil skære gennem malingen og tillade det at blive fjernet.