Sådan fjernes maling fra badekarret

Spurgte: Hvordan kan jeg fjerne lag af maling fra et gammelt badekar? Jeg er lige flyttet ind i en gammel udlejningsejendomme, og det ser ud som en person forsøgte at male karbad med hvid maling. De sætter også et lag af beige maling oven på hvidt. Min søn og jeg har forsøgt at skrabe de lag af maling med en hobbykniv og skraber. Det har været meget vanskeligt. Enhver hjælp ville være meget værdsat.

Malede bøtter kan begynde at chip og slid over tid forlader dem ser slidt og beskadiget. Det vil kræve en kemisk maling remover at fjerne malingen helt. Her er de trin for en vellykket fjernelse.

Du skal bruge:

 • Kemisk paint remover / stripper (ex: Peel Away 7)
 • Plastic tarps
 • Bånd
 • Bløde klude

Skridt til at fjerne maling:

 1. Sørg for rummet er godt ventileret, før start af fjernelse af lak. Kemiske fjernelse produkter kan producere dampe, der kan irritere luftvejene.
 2. Spred plast presenninger over de omkringliggende gulv, vægge og inventar. Tape dem på plads for at sikre, at ingen kemikalier beskadige overfladerne.
 3. Anvend og fjerne malingen remover efter manufacturerâ € ™ s anvisninger.
 4. Når alle malingen er fjernet, vurderer karbad at se, om det er nødvendigt at lukkes.
 5. Fjern alle af båndet og plast, og bortskaf den korrekt.

Yderligere Tips og råd

 • Hvis Peel Away 7 ikke er til rådighed, skal du kontakte maling butik eller malingen afdeling i et hjem forbedring butik for de tilgængelige produkter. Læs emballagen omhyggeligt for at sikre, at det er sikkert at bruge på badekar overflade.
 • Denne metode er beregnet til at fjerne lag af maling, der er anvendt til hele badekar. Det er ikke til at fjerne små pletter eller stænk af maling fra andre maleri projekter. Fjernelse af disse pletter kræver meget enklere fjernelse metoder.