Sådan fjerner en Auto Lock fra en computer

Flere og flere mennesker står over for problemer med at deaktivere den automatiske lås af deres computere. En låst computer viser ikke en desktop, hvorfor det forhindrer brugeren i at bruge systemet. Bortset fra en auto-lås fra en computer, andre brugere opfylder forskellige former for problemer som auto hjul, systemet lås, alarm lås, og tid lås. Hvis du er en af ​​de mennesker, læse tips nedenfor for at fjerne den automatiske lås fra din personlige computer.

Håndbog teknik

Denne metode fungerer bedst for Windows. Inaktivitet af computer er resultatet af et af følgende: Pauseskærmen er beskyttet med adgangskode eller computeren har en strømstyring problem.

 1. I tilfælde af pauseskærmen problemet, skal du åbne pauseskærm panel. Du kan gøre dette ved at trykke højreklik. Vælg "Egenskaber". Klik på "pauseskærm". Fjern markeringen i fanebladet "password beskytte".
 2. Screen saver domæner også oprette auto lock problemer. Kontroller fanen dvale. Sørg for, at ikke er markeret.
 3. Hvis auto lock resultater af strømsvigt, de bedste ting at gøre, er at åbne dit kontrolpanel. Klik på "Strømstyring". Vælg nøglen med navnet "avanceret". Vælg "bede om password" tasten. Sørg for, at det ikke er markeret.
 4. For at løse den automatiske lås problem, kan du også stoppe låse op knappen på dit system.

Registry Teknik

De efterfølgende metoder gælder for Vista-versioner:

 1. Download en .reg-fil er beregnet til at fjerne computerens lås. Talrige hjemmesider tilbyder gratis download af filen. Et panel vil poppe ud. Vælg "Gem". Gem kopi af den hentede fil til skrivebordet.
 2. Når du har downloadet, skal du klikke på filen. Tryk højreklik. Vælg "fusionere" valgmulighed. En advarsel pop ud vises. Vælg "Kør" knappen. Vælg "fortsæt". Tryk på "ja" fanen. Klik på "OK" valgmulighed.
 3. Du skal genstarte computeren for at ændringerne kan træde i kraft. Du kan også logge af og på. Hvis procedurerne fungeret korrekt, skal du slette den downloadede fil fra skrivebordet.

Lokale Gruppe Editor Teknik

 1. Find fanebladet "lokal gruppe editor". Se efter "brugeren konfiguration" knappen. Du kan finde den i venstre side af skærmen. Klik på "Administrative skabeloner". Vælg "System" fanen. Vælg "ctrl + alt + del" tasten.
 2. Vælg "Fjern lås". Denne nøgle er placeret i højre side af skærmen. Vælg fanebladet "Egenskaber". Klik på "aktiveret" valgmulighed. Vælg "OK".
 3. Vælg "Afslut" knappen for eksisterende vindue. Test om ændringerne træder i kraft.

Manuel Teknik

 1. Tænd computeren. Tryk på knappen "start". Kig efter det hvide område. Dette er den "Start søgning". I dette søgefelt, skriv "regedit". Klik på "enter".
 2. En hurtig vil komme ud. Vælg "fortsæt" valgmulighed. Vælg fanen "politikker". Vælg "ny og central" fanen. Skriv ordet "system". Klik på "Enter" -tasten.
 3. Kig på den højre rude. Vælg en tom bane. Vælg "nye" og "DWORD" faner. Skriv sætningen "Disable Lock Workstation". Medtag ikke mellemrum mellem ord. Klik på "enter".
 4. Vælg "ændre" valgmulighed. Tryk på nummer et nøglen i tastaturet. Tryk "ok". Kontroller, om dine ændringer træder i kraft.

Som du har læst, behøver du ikke en tekniker til at løse dit problem. Det er meget nemt, hvis du bare vide, hvad de skal gøre. Vælg en af ​​de viste teknikker til at løse din computer automatisk lås dilemma. Du kan også være en nødsituation låsesmed til nogle. Del oplåsning teknikker med kolleger og venner.