Sådan Find værdien af ​​Pokemon Cards

Pokemon eller Pocket Monsters eller Poketta Monsuta alle betyder det samme. Pokemon er en sammentrækning af det japanske navn Poketta Monsuta. Pokemon er et videospil skabt af Nintendo, det samme firma, der skabte meget populære Super Mario. Pokemon også udviklet sig til en kort handel spil, hvor spillerne pit styrke og egenskaber de tegn, de har mod hinanden. Der er 493 fiktive karakterer i Pokemon, herunder den elskelige Pikachu.

Hver Pokemon-kort nu bærer en værdi og handel card entusiaster og samlere er altid på udkig efter dem, der er sjældne og i perfekt stand. Før du overveje at sælge dine Pokemon samlekort, nedenfor er nogle tips om hvordan man finder deres værdi.

  • Kig efter websteder, der giver lister over værdien af hver Pokemon-kort. Du vil få oplysninger om, hvilke typer af Trading Card samlere leder efter, hvilken tilstand og den relative værdi af Pokemon-kort. Pojo.com er en hjemmeside dedikeret til Pokemon samlekort og lodsejere har samlet en liste over kort værdier. Tjek hjemmesiden for at få de oplysninger, du har brug for. Klik på navnet for at se listen.
  • Tag et kig på din samling af Pokemon-kort at sortere dem. Der er symboler i de kort, der vil fortælle dig, hvis kortet er en fælles kort eller en sjælden kort. Du kan organisere din samling i henhold til dens sjældenhed. Et kort med en solid sort cirkel er en fælles kort, så dens værdi er lavest. Kort med en solid sort diamant symbol er ualmindelige. Der er kort med en solid sort stjerne og nogle med holografiske stjerner. Disse to er de sjældne kort, der bærer den højeste værdi, da der kun er et begrænset antal af disse findes.
  • Kort, der tilhører et sæt, er meget efterspurgt, da samlere ønsker at få deres hænder på alle kort, der hører til et sæt. Et sæt indeholder et hundrede kort, og selv om nogle tegn indgår i andre apparater, værdien af kortet vil stadig bestemmes ved det sæt, hvor kortet tilhører.
  • Se om din nogle af dine kort har trykfejl. Disse kort er også collectorsâ € ™ poster. Du kan kontrollere en liste over Pokemon-kort, der er blevet fejludskrifter og deres værdier fra Pojo.com hjemmeside. Selvfølgelig værdien citerede er for kortene i perfekt stand. Alligevel prisen kan være ganske høj. En Pikachu promo kort, fik blandet med Jungle sæt og er blevet trykt med First Edition kan sælges for halvfems dollars.
  • Tjek listen over sjældne Pokemon kort. Der er nogle Pokemon-kort, der er blevet udgivet i Japan, som anses for ganske sjældne og kan hente en pris fra tusind dollars til ti tusind dollars. Den ene hedder Pokemon Illustrator, den anden kaldes Tropical Mega Battle og en anden kaldes Super Secret Battle. Der er stadig flere Pokemon kort, der nu anses for sjældne.

Saml alle de oplysninger, du skal bruge, hvis du er interesseret i at købe eller sælge Pokemon-kort. Kontrollér altid tilstand det kort, du vil købe eller sælge. De fleste steder er meget nyttige og vil fortælle dig hvad du skal kigge efter, og hvilke kort kan ikke accepteres.