Sådan Find Paralegal Jobs

Så du har eksamen fra en advokatfuldmægtig kursus, om det er et certifikat program, associeret grad program, eller bacheloruddannelse. Eller måske har du et par års erfaring under bæltet - men din solo praktiserende boss netop besluttet at smide loven og åbne et bed and breakfast i Vermont. Nu skal du finde et job - men ikke bare en opgave. Du ønsker at finde den rigtige advokatfuldmægtig position for dig.

Det er ikke så skræmmende, som det først kan synes at være. Faktisk har du sandsynligvis har flere ressourcer til rådighed for dig, end du måske er klar over. Denne artikel vil hjælpe dig med at foretage din jobsøgning og lande perfekte advokatfuldmægtig position i minimum tidsramme.

 1. Forbered dit cv. Der er bogstaveligt talt tusindvis af websteder, bøger og ressourcer derude, som vil hjælpe dig polere op dit CV - herunder artikler her på Howtodothings.com. Nogle ting at holde øje med:

  • Ingen stavefejl. Sørg for, at CV er grammatisk og typografisk perfekt. Dit CV vil være den første bevis, sammen med dit følgebrev, af dine færdigheder, så du skal sikre, at du ikke giver din fremtidige arbejdsgiver det forkerte indtryk af dine skrivefærdigheder.
  • Læsbart format og attraktivt layout. Sikre dit CV layout efterlader tilstrækkelig hvid plads til at gøre læsning nemmere.
  • Ingen fancy brevpapir eller grafik. Det er ikke tid til at vise dine evner med multimedieklip. Dit CV skal et professionelt image, fordi det er hvad du er nu - en professionel.
  • En side alene. Rediger out oplysninger eller ændre layoutet hvis du skal, men lad ikke dit CV overstige én side.
  • Aktive verber og beskrivende sprog. Dette er din mulighed for at sælge dig selv. Du må ikke, under nogen omstændigheder, løgn, komme med udflugter, eller overdrive dine kvalifikationer, men tager sig tid til at beskrive dine tidligere erfaringer positivt. Brug en bred vifte af aktive verber, såsom: designet, skabt, udført, kompileret, opnået, koordineret, organiseret, støttet, præsenteret, øget, oprettet, gennemføres, Etc.
 2. Forskning potentielle arbejdsgivere. Brug internettet til at finde information om firmaer, virksomheder og statslige grupper. Dette er især vigtigt, før en samtale. Du bør være i stand til at tale intelligent om virksomhedens kundegrundlag, de typer af behandlede sager, erhvervslivet produkter eller tjenesteydelser, det statslige organ kompetence og eventuelle "varme emner" påvirker arbejdsgiver (såsom den seneste lovgivning, der kan påvirke den, eller aktuelle begivenheder, hvor det spillede en rolle).
 3. Brug, men ikke stole på, din lokale rubrikannoncer og hjemmesider. Langt størstedelen af ​​de tilgængelige positioner i alle felter er aldrig annonceret. Det gælder den juridiske profession så godt.
 4. Glem ikke at opfordre din karriere tjenester kontor. De fleste uddannelsesinstitutioner vil have en karriere tjenester kontor, der udelukkende eksisterer for at hjælpe deres kandidater finde job. Efter alt, din skole ser godt ud, når dens kandidater lønnet beskæftigelse! Udnyt alle kontoret har at tilbyde. Kig ind workshops om CV forberedelse, image forbedring, forske potentielle arbejdsgivere, og interviewe.
 5. Udkast et følgebrev. Igen er der mange ressourcer på internettet til at hjælpe dig, men her er et par pointers at huske på:

  • Vær specifik: Nej "til hvem det måtte vedrøre" eller "Sir / Fru" åbninger. Find ud af, hvem der gør ansættelse på dit mål firma. Adresse brevet til ham eller hende specifikt.
  • Perfekt præsentation: Ingen stavefejl (især af navne!) Eller grammatiske fejl. Brug rene marginer og en attraktiv skrifttype - Times New Roman er bedst.
  • Hvad har du gjort for mig sidst? Brug følgebrevet, ikke at prale af dine resultater, men at kommunikere klart, hvordan dine kvalifikationer vil hjælpe virksomheden.
  • Oplyse dit opfølgning: Fortæl adressaten, at du vil kalde i to uger til at følge op med ham eller hende.
 6. Hold gode optegnelser over alle dine kontakter. Bemærk den tid, dato og indhold uanset kontakt du har med en potentiel arbejdsgiver, uanset om det er et CV sendes, telefonsamtale eller chance tilkørt på købmand.
 7. Tænk kvantitet og kvalitet. Du er nødt til at knække en masse østers for at finde en perle. Det samme gælder for landing af juridiske tjenesteydelser stilling - uanset om du er en advokat, advokatfuldmægtig eller kontor administrator. Sigt efter hundreder, snarere end snesevis af genoptages sendt. Men ikke bare tæppe den juridiske samfund med genoptages og standardbreve. Målrettede forsendelser fungerer bedst.
 8. Brug dine kontakter. Tænk over personer, du kender fra dit træningsprogram. Spørg din familie, forældre til dine børns venner med hvem du er på tætte vilkår, eller endda din ægtefælles kollegaer, hvis de kender nogen advokater eller virksomheder, der kan være på udkig efter en advokatfuldmægtig.
 9. Bliv involveret i EU-anliggender. Kig efter grupper dedikeret til årsagerne du allerede tror på Må ikke falske oprigtighed bare for at få et job.; folk vil være i stand til at fortælle, og dit omdømme vil lide som følge heraf.
 10. Hvis du ikke allerede har, deltage i en professionel organisation og være aktiv i den lokale kapitel. Dette er en glimrende måde at holde sig orienteret om den seneste udvikling og spørgsmål, der påvirker dit erhverv, for ikke at nævne et øjeblikkeligt netværk af associerede virksomheder, der kan hjælpe dig Nyttige Tip:. Spørg med dine medlemskab tjenester afdelinger om karriere tjenester organisationen kan tilbyde.