Sådan Find Diagrammer for Ledningsføring stereo systemer

Hvis du tænker på at installere et stereoanlæg til din bil, et af de problemer, som du bliver nødt til at tage fat, er spørgsmålet om ledninger. Ledninger i sig selv er ikke svært, når du kender det grundlæggende i et stereoanlæg, og hvordan ledningerne er tilsluttet. Diagrammerne er imidlertid afgørende for at installere stereosystemer i biler, fordi bilerne har komplekse designs og er ikke lavet til at være underholdning suiter i første omgang. At finde de diagrammer er dog muligt gennem disse trin.

  1. Bull Dog Security-stedet. Måske den nemmeste måde at finde diagrammer for ledningsføring stereo systemer er gennem Bull Dog Security site. Her er et bredt udvalg af bilstereo fortrådningssystem diagrammer placeret. Sitet samler ledningsdiagrammer fra Honda til Ford, Eagle, Dodge, Chrysler, Cadillac, Lexus, Kia, Mercedes, og alt andet i mellem. Ved ankomsten til stedet, vil du få en liste over bilfabrikanterne til at vælge fra. Klik på knappen, og du vil blive bedt om at vælge mærke og model af din bil fra en drop down listen i stedet. Tryk â € ~Go Der! " knappen og siden vil automatisk give dig et diagram over ledninger, farver og placeringer. Dette vil guide dig gennem installationen af ​​ledninger til din bil stereoanlæg. Sitet indeholder også noter såsom hvor særlige dele af et køretøj, er fundet, for at gøre ledninger installation så let og præcist som muligt.
  2. Bilproducent. Bortset fra Bull Dog Security site, kan du også tjekke din egen bil producenten eller auto butik, hvor du har købt din bil. I de fleste tilfælde vil de teknikere og mekanikere i butikken, så du kan tage fotokopier af deres bil manualer. Bilen manualer i auto butikker er omfattende og kan bruges ikke kun til grundlæggende bil fejlfinding, men også til bil renovering, og større opgraderinger såsom at tilføje en kompleks stereoanlæg.
  3. Manual. I dag er masser af bilproducenter anerkender det faktum, at masser af mennesker vil installere bil stereo systemer i deres egne køretøjer, eller opgradere de eksisterende stereoanlæg. På grund af dette, har flere og flere bilproducenter forbedrede vejledninger, der giver ledningsdiagrammer for stereo systemer.
  4. Producent site. Selv hvis din manual ikke har en kopi af ledningsdiagrammet til din bils stereoanlæg, kan du tjekke producentens websted for kopier af opdaterede ledningsdiagrammer. Du kan bruge søgelinjen, der normalt installeret i nærheden af ​​header for hjemmesiden, og hvis der ikke er diagrammer til rådighed, kan du tjekke med kundeservice repræsentanter. Masser af steder har live chat-tjenester, der vil give dig mulighed for at tale med en kundeservicemedarbejder i realtid via internettet. Eller du kan ringe til kundeservice hotline.

Før du kan begynde at installere din bil stereoanlæg, skal du bruge et diagram, der vil guide dig gennem ledninger processen. Gennem disse trin, er nemt at finde diagrammet.