Sådan Find den Pet Insurance Provider Perfekt til dit kæledyr

Mellem forebyggende pleje, ulykker, nødsituationer og recepter, kan du finde, at kæledyret du vedtagne tømme tegnebogen. Det kan være tid til at overveje kæledyr forsikring, især hvis du har mere end et kæledyr, der bor i dit hjem. Følg disse trin for at bestemme, hvornår og hvordan du vælger et kæledyr forsikring luftfartsselskab.

Trin 1

Begynd med din dyrlæge. Han eller hun er den bedste kilde til at hjælpe dig med at afgøre, hvilken type forsikringsdækning dit kæledyr behov. Analyser dine udgifter til behandling pet over en længere periode og granske, hvilke typer omkostninger, du pådrage hos dyrlægen. Har du brugt penge på forebyggende pleje, nødsituationer, recepter osv?

Trin 2

Når du bestemme, hvor de fleste af dine udgifter til dyrlæge kommer fra, så spørg dyrlægen til henstilling af et par PET forsikringsselskaber, som du kan begynde at forske. Din dyrlæge bør være i stand til at henvise dig til velrenommerede forsikringsselskaber, der har stabilitet og dokumenteret succes.

Trin 3

Når du begynder din forskning, lad kæledyr forsikringsselskab kender dine behov, så de kan foreslå, hvilke dækning er rigtigt for dig og dit kæledyr. Læg mærke til forskelle fra en pensionsordning til den næste. For eksempel som refusion fordele giver du op, hvis du vælger den mere økonomisk plan?

Trin 4

Find ud af de nøjagtige omkostninger ved den politik, den nøjagtige længde af den politiske sigt og betingelserne for fornyelse af politik i slutningen af sin valgperiode. Det er vigtigt at finde ud af, om præmien vil stige baseret på størrelsen af ​​de forsikringsydelser, du indsender, på grundlag af kæledyrets alder, eller baseret på andre faktorer, som selskabet har fastlagt.

Trin 5

Bed om at se en skriftlig fordele planlægge at detaljer præcis hvor meget er til rådighed for tilskud for hver enkelt hændelse. Spørg forsikring luftfartsselskab om dækning udelukkelser som allerede eksisterende forhold eller forhold, der er uløseligt forbundet med visse racer af dyr.

Trin 6

Forskning processen for indsendelse krav til forsikring luftfartsselskab. Find ud af, hvilken type papirarbejde skal arkiveres, tidslinjen til arkivering det, og tidslinjen for at blive refunderet.

Trin 7

Valgfrihed. Find ud af, om PET forsikring luftfartsselskab kræver, at du se en dyrlæge inden for deres netværk, eller hvis du har friheden til at vælge din egen dyrlæge.

Du bør forskning mindst 2-3 pet forsikring luftfartsselskaber, efter ovenstående trin for hver virksomhed, du undersøger. Tag dig tid til at gennemgå de oplysninger, youâ € ™ ve blevet forsynet med, og spørg din dyrlæge til at rådføre sig med dig, når youâ € ™ re nærmer en beslutning. Din PETA € ™ s sundhed er af allerstørste betydning og kæledyr forsikring kan vise sig at være en klog finansielle beslutning for dig.

Collin Walker skriver for www.pet-super-store.com, en hjemmeside med lave priser på hund døre og hund kasser.