Sådan får en Handicapparkering Permit i South Carolina

South Carolina udsteder handicapparkering tilladelse (enten nummerplade eller plakat) til sine beboere med handicap. For at kvalificere sig, skal en person være vidnede som havende en midlertidig eller permanent invaliditet af en autoriseret læge. Hvis du har et handicap eller har et familiemedlem, der har begrænset walking evne, kan du ansøge om en handicappet parkeringstilladelse. Hera € ™ s hvordan.

 • Hent formularen. Du kan få den form fra South Carolina Department of Motor Vehiclesâ € ™ (SCDMVC) hjemmeside. Formularen hedder Handicappede Placard og License Plate Application. Print den ud og få det helt fyldt ud.
 • Udføre § 1. I den første del af skemaet, skal du identificere, om du ansøger om en nummerplade eller et skilt. Et køretøj nummerplade er værd $ 20, mens en motorcykel plade koster $ 10. En handicappet plakat i mellemtiden koster 1 $. Opslaget kan enten være midlertidig eller permanent.
 • Komplet § 2. I afsnit 2, er du nødt til at levere navnet på den person med handicap. Medtag adresse, postadresse, telefonnummer, postnummer, og driverâ € ™ s licensnummer eller ID-nummer. Har det underskrevet.
 • Udfyld § 3. § 3 skal udfyldes, hvis du ansøger om en nummerplade. I dette afsnit skal du give de nødvendige oplysninger om køretøjets ejer og selve køretøjet: køretøjets identifikationsnummer, gør, og år. Det skal også certificeret i dette afsnit, at køretøjet forbliver forsikret inden for dens registreringsperiode. Tag Bemærk dog, at en nummerplade kun udstedes til et køretøj, der er ejet af den person med handicap eller af et familiemedlem, der bor i samme hus som den handicappede. Ejer Køretøjet skal anbringe sin underskrift i afsnit 3.
 • Har en læge komplet § 4. I dette afsnit vil lægen bekræfter, at betingelsen kan karakteriseres som et handicap, og at den handicappede er berettiget til parkeringsmuligheder. Konkret bør lægen oplyse, om nogen af ​​følgende er til stede:

  Manglende evne til at gå 100 meter uden at føle en forværret smerte
  Manglende evne til at gå uden hjælp fra klampe, krykke, spanskrør, og lignende anordninger
  En lungesygdom, der begrænser mobiliteten
  Behov for en bærbar ilt
  Svær hjertesygdom
  Neurologisk, arthritisk og ortopædisk betingelse, at grænser walking evne.

  Lægen skal angive, hvis handicap er midlertidig (mellem
  fire måneder til et år) eller permanent. Hans underskrift skal anbringes.

 • Send formularen. Når du er færdig med formularen, send det til kontor SCDMV. Adressen er:

  SC Department of Motor Vehicles
  PO Box 1498
  Blythewood, SC 29016-0019

Vedlæg en check eller postanvisning betales til SCDMV. Husk ikke at vedlægge kontanter.

Hvis du ansøger om en handicappet parkeringsplads tilladelse til en virksomhed eller organisation, er du nødt til at udfylde virksomhed / organisation Handicappede Placard og License Plate Application. Udføre §§ 1 til 3. Supply oplysninger om virksomhed eller organisation og køretøjet. En handicapparkering udstedes kun til organisationer eller virksomheder, der som led i deres drift, transport handicappede personer.