Sådan deodorize din skabe

Sådan deodorize din skabe

Mellem sko, støvler, beskidte jakker, frakker, tørklæder, hatte, og ekstra 'junk' stuvet sammen i den gennemsnitlige persons skab, er lugte bundet til at blive et problem før eller senere.

Almindelige årsager til Closet lugte

Ildelugtende sko kommer til at tænke, når man tænker på det mest almindelige problem i soveværelse og pels skabe. Stuffiness fra manglende luftcirkulation er en anden vigtig faktor. Sætte endda lidt fugtig tøj og sengetøj i skabet kan føre til meldug samt fugt aktiverer de naturlige lugte af de andre stoffer eller duftstoffer efterladt fra rengøringsmidler. Og så er der det tøj, du gerne vil få en mere slid ud af, før du tager til rengøringsassistenter. Hvis du er ryger, eller du lade en dele din plads, vil kun ét element påvirke resten af ​​skabet.

Der er andre uventede muligheder, såsom skadedyr, lækager og nysgerrige kæledyr. Insekter og gnavere vil forlade ekskrementer. Selvom ekskrementer vil være meget lille, vil nok af dem forårsage lugte. Mus er fedtet og forlade deres duft hvor de går. Hvis musen befolkning vokser, vil du helt sikkert være i stand til at fortælle ved lugten. Og vil ikke alle mus gøre det ud af dit skab. Man kan komme ind og dø. Den lille nedbrydning krop vil efterlade en virkelig stor stank. Hvis der er nogen utætte rør eller en utæt tag, der dræner en væg ned i dit skab, vil der være en masse fugt med skimmel og meldug. Og katte er meget gode til snagen i skabe og finde diskrete områder at tisse i.

Med linned skabe og forsyningsselskaber skabe, kan der være spild fra rengøringsmateriel, skadedyr spray, maling og olier. Nogle dufte gennemsyrer kasserne, de er i, ligesom sæbe pulver og mølpose, og andre vil påvirke resten af ​​skabet området. Hvis du bruger din linned eller hjælpeprogram skab til at gemme dine støvsuger, koste, mopper og / eller el-værktøj, du bare marinering alt det stramme plads.

Sådan får Stink Out

Den første ting at gøre, er at rense ud i skabet. Til tøj og sengetøj, kan du nødt til at vaske alt. Forhåbentlig er det en meget god dag uden for, fordi linje tørring stof er en af ​​de bedste måder at slippe af med lugt. Faktisk, hvis du har flytbare hylder eller opbevaringskasser, lade dem sidde i solen kan befri dem fra lugt. For at få hjælp, skal du se "Sådan Clean dine skabe."

Stuffiness

Hvis skabet lugter lidt muggen, vil en god udsendelse generelt håndtere det. Bare ved at rense og organisere du vil stort set eliminere problemet. Brug potpourri breve, duftende cedertræ blokke eller trækul deodorizers til at holde skabet frisk. Sætte sko i skotøjsæsker, der stadig har deres silica pakker; eller ved hjælp af Lugt Eaters produkter vil holde ildelugtende sko problemet i skak.

Røg

Hvis du ikke vil stoppe med at ryge for dine lunger, så gør det til dit tøj. Røgen bliver fanget i alt omkring dig og det omfatter dine skabe.

  1. Air alt ud.
  2. Neutraliseres de resterende lugt med hvid eddike. Bare rolig, vil du ikke lugter som en salat; eddike lugt vil hurtigt forsvinder. Du kan blande 1/2 kop i en spand med varm-til-varmt vand og tørre ned hylderne, vægge og gulve. Hvis gulvet er tæppebelagt, drys bagepulver på den og lad det sidde i en time før støvsugning.
  3. Selv hvis du ikke lugte det efter din grundig rengøring, kan du stadig drage fordel af at bruge en lugt absorber som kul eller bagepulver for at få hvad der er tilbage.
  4. Hvis det ikke virker, er du nødt til at få hardcore. Hæld 1/2 kop lige blegemiddel i en skål eller en spand, som du føler, du ikke ved et uheld vælte. Sidde det inde i skabet, lukke døren og lad det natten over. Du kan også bruge hvid eddike eller kaffegrums, men blegemiddel er en fejlsikker.

Skadedyr

Hvis du finder tegn på skadedyr-infiltration tørre hylder og vægge ned med en stærk rengøringsmiddel ligesom Pine-Sol. Ikke alene vil det dræbe lugt, vil det efterlade en stærk duft, bugs og mus ikke ønsker at være omkring. Duften vil med tiden falme så identificere den type skadedyr, som har invaderet din skabe og se ind udryddelseslejre eller afskrækkende metoder designet specielt til din situation.

Skimmelsvamp og Meldug

Hvad er forskellen på mug og meldug? Nå, Wisegeek.com siger, "Mold og meldug har mange lignende egenskaber, men de er forskellige typer af svampe, og er ofte forskellige i farve og tekstur. Mold og meldug nævnes ofte sammen, da de begge kan vokse i mange af de samme fugtige og varme steder ... Mold er ofte sort, grøn, rød eller blå farve, mens meldug er normalt grå eller hvid. "Uanset hvad det er, du er nødt til at bo på toppen af ​​det med blegemiddel. Fyld en sprayflaske 3/4 fuld med varmt vand og hæld i to capfuls blegemiddel. Ryst det op og sprøjte det direkte på pletter så lad sidde indtil de forsvinder. Lugten vil gå med det.

Pet urin

Efter at finde den nøjagtige placering af pletten, bruge et kæledyr urin Neutralizer fra et kæledyr levering butik. Der er håndholdte sort lys, du kan købe for at finde urin (blandt andet). Spray det areal, virkelig godt og lad det sidde. Hvis urinen er sivet ind i træ, kan du nødt til at gentage denne proces 4 eller 5 flere gange, indtil lugten er væk. Man kan også sand et lag eller to ud af træ og derefter shellak området. Den shellak vil dække eventuelle resterende lugt og forsegle det i nogensinde at genere dig igen. Bare holde kitty ud af skabet.