Sådan Deltag i en bibelskole

Bibelen er en kompliceret læsning, ofte svært at forstå for en person, der ønsker at lære dens indhold. Dette er grunden til at så mange mennesker søger at lære om oplysninger ved at deltage bibelskole. Hvad folk ikke indser er, hvor mange forskellige muligheder der er derude for dem, når der ønsker at lære mere om Bibelen.

  1. En traditionel bibelskole er en, der tilbydes gennem en kirke, og ofte gange, der tilbydes i løbet af sommeren for små børn. Men der er mere end bare ferie bibelskole muligheder, især for unge, der ønsker at lære mere om Bibelen. Mange kirker tilbyder undervisning året rundt for unge - klasser, der underviser om forskellige bøger i Bibelen, forskellige mennesker fra Bibelen, og hvordan Bibelen skal fortolkes. Disse klasser er oftest afholdes på selve kirken eller i små grupper på en persons hjem. Kirker annoncere ofte disse grupper på deres hjemmesider eller avisen. Du kan også finde ud af mere information bare ved at kalde. Det bedste er, at du ikke behøver at være medlem af kirken, oftest, at deltage i en kirke bibel-gruppe. Hvis du er interesseret i en gruppe, kan du deltage i deres møder ved blot ringer, før du planlægger at deltage for at lade værten vide at forvente dig.
  2. En anden måde at lære om Bibelen uden at slutte en egentlig kirke gruppe - lad os se det i øjnene, ikke alle nyder at være sammen med andre og dele deres indsigt om noget så kompliceret som Bibelen - er at tage en Internet klasse. Ja, du læste rigtigt, selv internettet har klasser, der underviser om Bibelen. Den bedste del? Mange af disse er gratis! Hvis du har adgang til en computer, og har tid til at tilbringe læse Bibelen på egen hånd og besvare spørgsmål over aflæsninger, så et online kursus måske noget for dig. Selvfølgelig, hvis du ikke er over 18, skal du få dine forældres tilladelse hertil. Vær med en Internet kursus er nemt - du blot logge på hjemmesiden, hente lektionen til din computer og gemme det. Så du læse hvert kapitel som anvist ved at svare på spørgsmål fra lektionen. Bagefter vender tilbage til hjemmesiden og indsende dine svar til gennemgang. Du kan gøre dette for så mange eller så få lektioner, som du ønsker. Tjek Bibelen Undersøgelse Lessons for et eksempel på en stor arbejdsplads, der tilbyder gratis bibelskole.
  3. Night klasse er også en god måde at lære om Bibelen. Hvis du ønsker at studere Bibelen, men er tilbageholdende med at deltage i en kirke studie eller ikke føler, at en Internet lektion er bedst for dig, hvorfor så ikke prøve at tage en nat klasse? Det vil ikke sandsynligt forstyrre dit arbejde tidsplan. Ofte community colleges tilbyder klasser, der studerer Bibelen, at du kan tage for at fremme din viden om det. Meget ofte vil der være et gebyr for at deltage i en klasse som denne, men det kan være værd, hvis du hellere vil lære om Bibelen i en indstilling, hvor du ikke føler, at du hele tiden skal dele information. Denne type klasse kan have en mere pædagogisk føler det end de andre, der er små grupper i en kirke eller et hjem undersøgelse; du kan begunstige den mere strengt akademisk tilgang en lokal Community College Bibel klasse.

Der er flere måder derude for folk at deltage i en bibelskole. Hvilken er den rigtige for dig?

Tips:

  • Tøv ikke med at ringe til en kirke du ikke deltage for at få oplysninger om deres bibelstudier.
  • Kig ind i din lokale Christian Book Store for studievejledninger at gøre derhjemme eller med venner.