Sådan Clean og blege White Frottestoffer klude

Spurgte: Hvad er den bedste måde at rense og blege hvide frotté klude? Jeg bruger klude til rengøring (min virksomhed). Jeg gør omkring seks belastninger af dem hver uge. For at få dem virkelig ren, jeg er nødt til tunge blegemiddel dem og suge hver belastning i timevis. Det tager mig hele dagen på søndag for at gøre dette. Nogen forslag?

Kombinationen af ​​en plet forbehandling og blegemiddel er din bedste satsning for tandblegning meget snavsede klude, men din teknik kan påvirke succes hver vask. For en bedre rent, holde følgende metode og tips i tankerne.

Du skal bruge:

 • Fuldstændig Awesome Koncentreret Degreaser
 • Blegemiddel
 • Vaskemidler
 • Vaskemaskine
 • Tørretumbler

Trin til fjerne pletten:

 1. Forbehandle klude, så snart efter tilsmudsning som muligt med Totally Awesome Koncentreret Degreaser, fortynding ifølge anvisning på etiketten, hvis det ønskes. Dette produkt er fri for ammoniak og syre, så ita € ™ s sikker til brug med blegemiddel.
 2. Indstil vaskemaskine til den størst mulige belastning, ved hjælp af varmt vand. Hvis det er nødvendigt, øge temperaturen på din varmtvandsbeholder. Vandet vil ikke være så varmt i maskinen som indstillingen på varmtvandsbeholderen.
 3. Tilføj blegemiddel og vaskemidler til det varme vand, inden du tilføjer rengøring klude. Swirl eller agitere vandet at fordele rengøringsmidler.
 4. Efter alt vandet er i maskinen og blegemiddel og vaskemiddel er blevet fordelt, tilføje en mellemstor belastning af klude til rengøring. Fyld ikke maskinen. Du har brug for masser af vand for at gøre det muligt for rengøringsmidler til at arbejde.
 5. Når cyklus er færdig, går gennem klude én efter én. Hvis en klud ikke er ren, skal du ikke tør det før youâ € ™ ve vaskede det en anden gang. Den varme luft fra tørretumbleren vil sætte pletten, hvilket gør det vanskeligere at fjerne.
 6. Hvis det er muligt, hænge klude i solen for at tørre. Solen fungerer som en naturlig blegemiddel.

Yderligere Tips og råd

 • Hårdt vand doesnâ € ™ t rent samt blødt vand, så hvis du har hårdt vand og ingen afkalker, kigge efter en afkalker at bruge i hvert vaskeri belastning.
 • Hold hvide hvidere ved ikke at vaske dem med farvede tekstiler.