Sådan bruges stavning og grammatik Kontrol i Word

Skrivning er en udtryksform, der vil helt sikkert efterlade et varigt indtryk på læserne og selv kritikerne. En talte ord, tale, eller Tale vil aftryk en kraftfuld øjeblik i publikums sind, men det øjeblik vil snart være væk, når lytterne forlade mødesalen. En sang eller en musikalsk præstation vil ramme hjertet af publikum, når symfoni lander i ørerne, men det øjeblik vil være over for snart koncerten er slut. Skriftlige ord stærke følelser, store konflikter, episke sagaer, knivskarp analyse, livsændrende reportage og endda citerer vare evigt.

Microsoft Word ansøgning findes i Windows vil hjælpe dig en hel del i at skrive dine mesterværker. Det har formatering funktioner, der vil gøre skrivning essays, scripts, noveller, romaner og sigt papirer lettere og hurtigere. Men en af ​​de vigtigste funktioner, der findes i Microsoft Word er stavning og grammatik kontrol. For at sikre, at du efterlader en arv og ikke stavefejl, her er nogle tips om, hvordan du bruger stavning og grammatik kontrol i Word.

  • Kontroller for de rigtige værktøjer. For dig at være i stand til at bruge Microsoft Word stavning og grammatik kontrol funktion, er der nogle ting, du skal forberede. First off, skal du sørge for, at din computer har softwaren Microsoft Word. En anden ting at gøre, er at sørge for, at softwaren er opdateret, så alle fejlrettelser er på den engelske ordbog er inkluderet. Du skal også bruge et manuskript eller et Word-dokument til din computer til at kontrollere. Et godt arbejdsmiljø computer er også i orden. Har disse ting klar, og du er alle indstillet til dette projekt.
  • Redigering Tip. For håbefulde forfattere, holde dette citat fra Finding Forrester i tankerne. "Ingen tænkning - der kommer senere. Du skal skrive dit første udkast med dit hjerte. Du omskrive med dit hoved. Den første nøgle til at skrive er ... at skrive, ikke at tænke! "Har den frihed at skrive i hvid varme. Men redigere med koldt blod.
  • Ikon til redigering. For at komme til dit Microsoft Word redigering funktion, er der nogle trin, du skal tage. Det første skridt er at gå til din værktøjslinje. Kig nøje. Og derfra vil du finde en knap, der hedder Stavekontrol og fanen grammatik. For lettere reference, se efter værktøjslinjen indstilling, der har bogstaverne "ABC" på det. En anden måde at få adgang til denne funktion er gennem din Microsoft Word værktøj mulighed. Skift den og derefter vælge Stavekontrol og grammatik option findes på listen over ting, du kan gøre.
  • Den Redigering Window. Det gode ved Microsoft Word redigering funktion er, at det tager dig direkte til korrektionen. Stavning og grammatik Word-vinduet er et rum, der viser dig de fejl og giver dig mulighed for at rette det lige der og da. Dette vindue vil holde på at hjælpe dig, indtil du har rettet alle de fejl, du har begået, mens du skriver dit manuskript eller essay. Redigeringsvinduet tilbyder dig tre aktioner. Den første er at ændre fejlen efter den brik anbefaling. Den anden er at ignorere det. Og den sidste mulighed er for dig at rette det selv.

Husk, at du skal skrive i hvid varme til du får de bedste ord i processen. Og aldrig bekymre for du kan, altid med koldt blod, og med hjælp af Microsoft Word Stavekontrol og grammatik check.