Sådan bruges stavekontrollen i Microsoft Word

Stavekontrollen i Microsoft Word er et meget innovativt og nyttig funktion af dette tekstbehandlingsprogram. Du behøver ikke længere at betale for meget opmærksom på stavning af ordene, der udgør din komposition. Ikke blot vil denne funktion hjælpe dig med at spare tid, men det vil også sikre, at ingen af ​​ordene er stavet forkert. Stavekontrollen funktion er også tilgængelig på andre Microsoft Office-programmer, såsom Microsoft PowerPoint og Microsoft Excel. Disse instruktioner dækker hvordan man bruger stavekontrol i Microsoft Word til Windows XP.

  1. Få adgang til dokumentet, du vil kontrollere for stavefejl. For det første, skal du åbne en Microsoft Word-fil. Du kan enten åbne en allerede eksisterende dokument fil ved at åbne den specifikke mappe, du havde det gemt i tidligere, eller du kan starte et nyt Word-dokument-fil. Hvis det er nødvendigt, kan du gøre de indledende skridt ved at navngive filen og gemme den i en mappe på valg.
  2. Identificer ord eller et sæt af ord, du vil stavekontrol. Hvis du vil kontrollere stavningen af ét ord, og derefter placere musens markør på det specifikke ord. Hvis du vil kontrollere stavningen af ​​ord i hele dokumentet du arbejder med, så kan du sætte musens cursor næsten overalt i dokumentet.
  3. Gå til fanen Værktøjer på Word-dokumentet fil. Der er ni faner findes på den øverste del af Word-dokumentet fil. Vælg den sjette indstilling, på fanen Værktøjer, ved at klikke på det én gang, og en pull down listen vil poppe op. Vælg indstillingen stavning og grammatik ved at fremhæve det. Stave- og grammatikkontrol dialogboksen derefter vises, og vil efterfølgende påbegynde stavekontrol.
  4. Udskift dårligt stavede ord. Ord, der blev fejlagtigt stavet vil blive fremhævet af stavekontrollen funktion. Det vil endda angive, hvorfor det fremhævede et bestemt ord eller et sæt af ord. Fejl som bogstaver eller ej ordbog vil blive vist i øverste venstre del af Stave- og grammatikkontrol vindue. Desuden vil programmet give forslag til, hvordan man kan rette de identificerede fejl. Disse vil blive set i Forslag: sektion i nederste venstre del af Stave- og grammatikkontrol kassen. Klik på knappen Skift findes på højre side af Stavekontrol og grammatik boksen til programmet til automatisk at erstatte den identificerede fejl med den foreslåede korrektion.

Når du gør det, vil en lille pop up boks vises på din computerskærm informere dig om de ændringer, der er foretaget i dokumentet.