Sådan bruges positiv forstærkning sammen med dine børn

Sådan bruges positiv forstærkning sammen med dine børn
Nogle mennesker tror, ​​at give deres børn positiv forstærkning er lig med bestikke dem til at gøre det rigtige. Jeg har kendt nogle mennesker, der spørger mig, hvorfor give mine børn et supplement, når det er noget, de bør gøre alligevel?

Positiv forstærkning er en stor forældre praksis, hvis de anvendes korrekt. Det hjælper at styrke begreber som samarbejde, og det hjælper til at opbygge selvværd i dine børn.

Brug positiv forstærkning effektivt

Når du belønne dine børn, er du belønne dem for en god eller ønskelig adfærd. Det er nemt at gøre, og du vil hjælpe dine børn føler sig godt om deres resultater.

Typer af belønninger

Her er nogle ideer til typer af belønninger for at bruge med dine børn. Nogle ikke koster noget, så du vil ikke gå fallit, når belønne dine børn for ønskelige adfærd.

  • Ros, såsom "Hvad en stor pige du er," eller "godt stykke arbejde. Jeg er stolt af dig. "
  • At give dit barn en guldstjerne klistermærke eller andre typer af klistermærker.
  • Køb en pakke af små part favoriserer og give en som en belønning for god opførsel.
  • Realiseringen deres livret eller behandler.
  • Et knus og et kys.
  • Opholder dig en ekstra ti minutter over sengetid.

Tip til brug af positiv forstærkning

Sørg for at tilbyde disse forstærkninger i en helt positiv måde. Opsætning af et system, hvor dine børn skal konkurrere med søskende eller opnå en vis mængde af god opførsel vil ophæve virkningerne af belønningssystem. Opsætning af betingelserne for barnet at møde kan være frustrerende og sætte dine børn op til fiasko.

For eksempel, hvis du opretter en guldstjerne, og dit barn ikke opnå en vis mængde guld stjerner for ugen, dette kan medføre flere problemer i præstation og selvværd. Det er bedre bare at sige: "Jeg er stolt af dig, så jeg ønskede at give dig denne guldstjerne."

Ved hjælp af en række belønninger er en god idé at styrke adfærd. Ros og hengivenhed bør altid være den primære måde at tilbyde positiv forstærkning. Hvis du føler, at dit barn har forsøgt ekstra hårdt på at opnå noget, kan du bruge andre typer af forstærkning som en særlig behandling.

Sammenhæng er nøglen

Hvis du ønsker at belønne god opførsel, skal du konsekvent belønne god opførsel indtil adfærden er sat i. Hvis du bruger lidt behandler at bidrage til at styrke adfærd, kan du begynde at tilbyde belønninger i intervaller efter et par uger, når adfærden er indstillet. Men aldrig trække ros og hengivenhed.

Tak for læsning! Jeg elsker diskussioner. Du er velkommen til at kommentere nedenfor.