Sådan bruges Lyziwraps Genanvendelig Gift Wrap

Sådan bruges Lyziwraps Genanvendelig Gift Wrap


Lyziwraps genanvendelige gavepapir hjælper du kan undgå spild af gave-indpakkede pakker, især i løbet af ferien. LoveToKnow GreenLiving redaktør Sally Painter haft mulighed for at tale med Jocelyn Childs, ejeren af ​​Lyziwraps at spørge om begrebet dette meget grønt produkt. Læs mere i dette eksklusive interview.

Lyziwraps Genanvendelig Gift Wrap Interview

LoveToKnow (LTK): Hvad er Lyziwraps og hvad er de lavet af?

Jocelyn Childs (JC): Lyziwraps er en genbrugelig, enhver-lejlighed alternativ til papir gave wrap designet til at spare tid, penge og energi som de støtter et sundere miljø. De er rørformede i form vaskbart og holdbart. De wraps er lavet af nylon ripstop og en poly-taft.

Det er alle i Name

LTK: Hvor kom det navn fra? Har det en særlig eller væsentlig betydning?

JC: Lyziwraps var oprindeligt en indgang til en ottende konkurrence klasse innovation ved min datter, Eliza, efter at hun opdagede, at amerikanerne årligt producere 25 procent mere affald mellem Thanksgiving og nytår - i alt 1 million tons om ugen. Eliza satte sig for at finde et alternativ til den ene-brug-kun papir wrap. Eliza er kendt som "Lyzi" til sin familie, og er navnebror af selskabet.

Inspiration

LTK: Hvad inspirerede dig til at oprette din virksomhed?

JC: I første omgang jeg troede ikke, at min datter innovation var noget revolutionerende. , Efter at have brugt hendes prototyper i tre år, jeg indså, at disse simple sække reddede mig så meget tid, energi og penge og samtidig holde vores festlig affald til et minimum.

På en grøn mission

LTK: Hvad er din mission?

JC: Vores mission er at revolutionere den måde, folk wrap gaver, for at hjælpe andre med at spare tid og penge, samtidig med at den betydelige mængde af affald i forbindelse med produktion og bortskaffelse af papir gavepapir og for at gøre folk til at smile. Præsentationen af ​​sådan en unik gave altid genererer et smil og ved hjælp af noget så praktisk altid avler tilfredshed.

Sådan bruges en Lyziwrap?

LTK: Hvordan er Lyziwraps gjort, og hvad kan du bruge dem til?

JC: Lyziwraps er rørformet i formen med en manchet på hver ende. For at betjene dig bare ting, manchet og phono. Alle, uanset håndværk talent, kan gøre det. De kan bruges til bordplade gaver, også. I stedet for den traditionelle jul krakker, kan familier pakke ekstra små wraps med deres egne overraskelser og indstil fyldte wrap ved hver kuvert. De kan bruges som part favor poser og strømpe stuffer wraps. Lyziwraps er fantastisk til indpakning tøj, som ingen silkepapir eller bokse er nødvendige. En wrap kan skjule en vin taske en dag, en bog den følgende dag og et tørklæde næste. I modsætning til vin sæk, wraps er ikke gave specifikke. De kan også bruges som rejsearrangører og ting sække.

LTK: Har du fremstille disse i USA?

JC: Efter at have prøvet at producere i USA til en rimelig pris, vi endelig tyede til produktion i Kina. Der er en betydelig mængde arbejde, der går ind i hver wrap og emballagen. Prisen var uoverkommelige med amerikansk arbejdskraft. Vi har besøgt fabrikkerne i Kina og overvåge både de menneskelige og miljømæssige forhold, der er forbundet med dem.

Sådan bruges Lyziwraps Genanvendelig Gift Wrap

Wrap Races

LTK: Tilbyder fundraising muligheder?

JC: Det Lyziwraps Company er glade for at tilbyde deres produkter til uddannelsesmæssige, miljømæssige og sociale programmer til fundraising formål. Virksomheden tilbyder skoler og andre programmer fyrre procent af salget. Vi leverer prøvesæt, flyers og online kampagner.

  • For at kick off salg, anbefaler vi en "wrap race". Dette kan gøres under en forsamling, møde eller klasse.
  • Pick to frivillige, og giver dem hver især fire gaver af varierende størrelser.
  • Giv en volontør et sæt Lyziwraps og de andre frivillige papir, tape, saks og bånd.
  • Lad konkurrencen begynde.

Sådan Lyzi bejlede dommerne i den oprindelige innovation konkurrence. Når du vidne til en wrap race, vil du se hvorfor. Det er ganske overbevisende og altid underholdende, især hvis en klasse klovn eller elskede fakultet medlem får papir, tape, saks og bånd.

Ikke blot one size fits all

LTK: Hvad er de forskellige størrelser og stilarter, du tilbyder?

JC: Lyziwraps sælges i sæt af 4 (XS, S, M, L). Disse størrelser rumme følgende gaver:

  • XS: Smykker kasser, gavekort, oplagring og bordplade gaver, 4 "x 6"
  • S: Vin, dvd'er, telefoner, paperback bøger, tørklæder, 6 "x 14"
  • M: Hardcover bøger, slik kasser, skjorter, 8 "x 19"
  • L: Brætspil, jakker, nogle sportsudstyr, computere, 13 "x 28"

De kommer i fire farver i nylon ripstop og rød i poly taft. Alle sæt kommer i en pude lomme, som også kan anvendes som en gavepapir eller opbevaring pack. Wraps kan også gøres personlig med broderet monogram.

Særlig tak til Jocelyn Childs

LoveToKnow takker Jocelyn Childs til deling hendes miljøvenlige produkter og tager tid ud af sin tidsplan for at deltage i denne eksklusive LTK Lyziwraps genanvendelige gavepapir interview.