Sådan bruges loven om tiltrækning til at tjene penge, selv i en recession

Bogen "The Secret" forklarer den universelle lov om tiltrækning. Forfatteren hævder, at ved at udnytte kraften i dine tanker og bevidst lede dig selv til at tænke på hvad du vil, kan du realisere dine drømme. Ved hjælp af loven om tiltrækning, kan du bringe ind i dit liv noget, du ønsker, endnu flere penge under en recession.

Her er hvordan man bruger loven om tiltrækning til at tjene penge, selv i en recession.

  • Forstå loven. Selv hvis du ikke kender loven om tiltrækning og ikke tror det, det er stadig arbejder i dit liv. Hvad du sætte dine tanker til er, hvad der vil manifestere i dit liv. Hvis du holder tænker på regninger, gæld, arbejdsløshed og bekymringer, der er præcis, hvad loven om tiltrækning vil bringe mere af til dig. På den anden side, hvis du tænker på flere penge, stormfald penge, en forfremmelse eller raise, så det er hvad du vil bringe ind i dit liv.
  • Tænk over, hvad du ønsker. Start med at lave en liste over, hvad du ønsker. I dette tilfælde du vil have flere penge. Tag det til det næste niveau og tænke over de ting, du vil gøre med de penge. Du vil være i stand til at sende dine børn til privatskole, placere dine penge i gode investeringer, gå på en ferie eller købe en bolig, selv om alle andre er at få lukket. Du kan også tiltrække en god penge manager eller en god forretningsmulighed i dit liv. Vær så specifik som du ønsker. Loven om tiltrækning vil bringe det til dig, hvis du holder fast ved din tanke.
  • Må ikke fokusere på, hvad du ikke ønsker. Du er nødt til at kanalisere dine tanker i retning af gode og positive ting og ikke tænke på alle de negative ting. Når dine regninger kommer med posten, så tænk på dem som kontrol med posten. Worry, tvivl og frygt vil alle negere dine positive tanker og forringe din fra magnetisering, hvad du virkelig ønsker at have.
  • Skriv det ned. Start en drøm tidsskrift og skrive ned, hvad du ønsker. Vær specifik, fordi den mere realistisk er det for dig, jo nemmere er det at manifestere. Selv placere en post-it note på din kommode, så du kan bruge positive bekræftelser på daglig basis vil hjælpe med at opstille tonen i din dag. Sig dine påstande i nutid og virkelig tror, ​​at du allerede har, hvad du håber på! Hvis det er flere kunder til din virksomhed, så skriv det ned! Hvis det er flere henvisninger med høje betalende kunder, skrive det ned!
  • Tror du vil modtage. Du må ikke skyde sig selv i foden, når du gør dette. Tror ikke "I mine drømme!", Eller det er alt det nogensinde vil blive.
  • Få proaktiv. Lov, som om du allerede har manifesteret dine ønsker. Gør plads i din parkeringsplads for flere kunder. Fyld dit kasseapparat med ekstra forandring penge til alle de kontante betalinger, du vil modtage. Tænk over, hvad penge, du vil investere dine penge i og begynde at forske, hvor du vil sætte de ekstra penge får du.
  • Vær isoleret fra negativitet. Stop ser nyheder eller læser de finansielle papirer, hvis det får dig deprimeret og bekymret. I stedet fokusere på dine positive tanker. Du skal hele tiden fylde dit sind med tanker om flere penge, så det er, hvad vil komme til dig.

Du kan bruge loven om tiltrækning til at tjene penge, selv under de mest vanskelige økonomiske tider. Du er simpelthen nødt til at tro, du kan gøre det, så du kan foretage ændringen i dag. Når du mestrer, hvordan man arbejder med denne lov, kan du anvende den på andre områder i dit liv for at tiltrække kærlighed, lykke, godt helbred og næsten alt andet, du ønsker i dit liv!