Sådan bruges loven om tiltrækning til at manifestere hvad du ønsker

Mange mennesker kender The Secret og loven om tiltrækning, men hvad de ikke ved, er, at et centralt element i at bruge loven om tiltrækning til at manifestere overflod og velstand blev redigeret ud af filmen. Hvad de ikke får, er det ikke normalt nok til at bare visualisere dine mål eller skrive dem ned. Det vigtige er, at du bliver en vibrationelle match til dine ønsker. Her er en kraftfuld manifestation teknik, der vil vise dig, hvordan du bruger loven om tiltrækning effektivt at manifestere, hvad du ønsker.

Det centrale element er vibrationer. Du skal være en vibrations match til overflod og velstand, at du bruger loven om tiltrækning til at tiltrække.

Følgende metode vil tillade dig at være en vibrationelle match til hvad du forsøger at tiltrække. Følg hvert skridt nøjagtigt til brevet.

  1. Tag en notesbog og skriv ned, hvad du ønsker at manifestere.
  2. Brug dette format: "Jeg er så glad og taknemmelig for, at jeg nu ejer en [nedskrive en detaljeret beskrivelse af, hvad det er.]«
  3. Skriv ned alle detaljer om, hvad du vil; hvis det er en bil liste farve og alle de muligheder, hvordan overkommelige og så videre.
  4. I næste afsnit skrive: "Jeg støtter mig i at eje denne [bil], og takker for at være et instrument for denne rigelige velstand."
  5. Denne næste del er den vigtigste del! Tilbring mindst fem minutter på at skrive ned, hvor du føler at have uanset hvad det er. Hvis det var en bil, for eksempel, ville du skrive om, hvor glad og stolt du er at eje denne bil, hvor sjovt det er at køre, hvordan du nyder den opmærksomhed, den får dig og så videre. Virkelig bruge lidt tid med dette og have det sjovt faktisk oplever alt, hvad du kan tænke på, at du ville føle, hvis du havde, hvad det er, du ønsker.
  6. Udfør din dagbog med at takke dit Højere Selv for at tillade dig at være det instrument af denne guddommelige overflod.
  7. Gør dette hver dag uden at gå glip af nogen dage i mindst 30 dage eller indtil du manifestere dit ønske.

Sandsynligvis mange mennesker er fortrolige med de første to trin, men ved at bruge de næste skridt, du vil blive positivt aktivere dine følelser omkring, hvad du ønsker.

Det fjerde trin handler om at tage ansvar for dit ønske. Du anerkender, at du er skaberen af ​​din egen virkelighed.

Det femte trin er, hvor du kalde de følelser, der vil gøre dig en vibrationelle match for, hvad du ønsker. Du skal være en vibrationelle match til hvad du ønsker for loven om tiltrækning til at arbejde ellers du modsætter din overflod og velstand med negative vibrationer, der tiltrækker kun negative tanker om, hvorfor du ikke kan få, hvad du ønsker.

Nødvendigt værktøj:

  • Wire bundet notebook eller tilsvarende
  • Pen