Sådan bruges en Wasp Trap: insektbekæmpelse

Sådan bruges en Wasp Trap: insektbekæmpelse

Hvis du have, har du næsten helt sikkert haft oplevelsen af ​​at være dykker-bombet af en glubende hveps, som du forsøger at arbejde. Og hvis det var en succes i sit forsøg på at gøre dig hans Hovedretter til frokost, skal du også vide, at de svier ondt - en masse! Heldigvis er der en masse hveps fælder på markedet, som kan gøre din have et venligere sted. Her er hvordan man bruger en hveps fælde.

  1. Wasp fælder vil ikke fjerne hvepse. Den første ting at huske, når du lægger op Hvepsefælde er, at de ikke er designet til at fjerne dem, der allerede har bygget en rede. Målet er simpelthen at midlertidigt rydde området. At lære at slippe af med dem permanent, skal du banke ned hvepsen reden og fjern det. Den sikreste måde at gøre dette på er at sprøjte reden grundigt med en hveps-drab insekticid tidligt om morgenen, før insekterne er aktive eller sent om aftenen, vent et par timer, derefter gentage denne proces igen. Du kan være nødt til at gøre dette flere gange, før alle bliver dræbt. Når du tror, ​​du har fjernet alle de levende insekter, forsigtigt stikke reden med en lang håndtere et par gange. Hvis dette ikke producerer nogen aktivitet - med andre ord, hvis de ikke kommer svirret ud i topfart og lave en lige linie til hovedet - brug håndtaget til at banke den ned, derefter sprøjte det igen med insektmiddel. Når du er sikker på, at ingen hveps muligvis kunne overleve prøvelser du har sat dem igennem, fjern reden og ødelægge det. Når du gør dette, skal du sørge for at bære lange ærmer, bukser og en slags ansigt og hoved beskyttelse. Det siger sig selv, at hvis der er den mindste mulighed for, at du er allergisk over enhver slags insekt, leje et insekt kontrol professionel til denne opgave.
  2. Du ønsker ikke at fjerne hvepse, alligevel. Sådan bruges en Wasp Trap: insektbekæmpelse
    Det kan komme som en overraskelse for nogen, der har været offer for en hvepsestik, men hvepse er som regel de gode fyre i en have. De spiser alle former for grimme fejl, der ellers ville være gumlede på din veggies. Der er skadelige hvepse, selvfølgelig, men mange er gavnligt. De hvepse, der normalt mest generende er yellowjackets og gedehamse, fordi de er langt mere aggressive i at forsvare deres reder end andre arter. Det er vigtigt at øve kontrol i stedet for at dræbe dem, så du stadig kan tage del i fordelene ved at have dem i din have.
  3. Hvordan man bruger flydende hveps fælder. Når du har besluttet, at en hveps fælde er vejen at gå, skal du vælge, hvilken type til at købe. Væskefælder er meget let at finde, billig og normalt ganske effektiv. De ser lidt ligesom en meget lille birdfeeder, med et reservoir i bunden. Du kan købe en løsning hældes i reservoiret, eller blot anvende en blanding af lige dele sukker og vand. Sukkeret vil tiltrække hveps, og vandet vil drukne dem. Simpelt, men effektivt! En anden fordel ved denne type fælde er, at ingen kemikalier bliver brugt, så det er sikkert til brug i spise områder og omkring områder, hvor børn leger.
  4. Sådan bruger lokke hveps fælder. Den anden type fælde er en lokke fælde. Disse bruger en kemisk lokke til at tiltrække hvepse. De hvepse ind gennem en tilspidset tragt og er derefter i stand til at undslippe. Disse kan gøres mere effektiv ved at tilføje en smule lunchmeat til fælden, som hvepse finde lækkert! Bare sørg for at erstatte kødet hver par dage - råddent kød tiltrækker ikke hvepse, men det kan tiltrække endnu større skadedyr. Når fælden er fuld, vil du nødt til at dræbe enhver, der stadig er i live, før du tømmer den. Du kan gøre dette ved at hælde varmt sæbevand gennem tragten i fælden, eller sætte en plastpose over fælden og lade det i fryseren i et par dage.
  5. Hvor at placere fælder. Uanset hvilken type fælde, du vælger, skal du placere den i et område med masser af hveps trafik for maksimal effektivitet. Bedste stedet er nær deres rede, hvis du kan finde det, og hvis du kan få adgang til det med minimal fare for dig selv. Husk, vil du ikke kun behøver at hænge fælden, men du vil også nødt til at fjerne den med jævne mellemrum at rense ud de døde hvepse og erstatte sukkeret opløsning eller lokke kemikalie. Det er også vigtigt at placere den i et område med lidt menneskelig trafik. Efter alt, kan fælden dræbe hveps, men ikke hvis de finder dig først!

Nu ved du, hvad der tiltrækker hvepse, du kan begynde at bruge disse fælder i hele din have. Hvis du vælger at styre din hveps befolkning, så husk at det er sandsynligt, at være en løbende indsats. Du bliver nødt til at rense og re-agn dine fælder mange gange i løbet af vækstsæsonen for at holde de grimme små stingers i din værftet fra stikkende dig!

Nødvendigt værktøj:

  • En væske eller lokke hvepsefælden

Forsigtig:

  • Forsøg aldrig at fjerne en hveps reden, hvis der er endda slighest muligheden for en allergisk reaktion.