Sådan bruges en Singer Merritt symaskine

Selvom Isaac Merritt Singer ikke var opfinderen af ​​symaskinen, de forbedringer, han gjort i sit design var så vigtigt, at selv om mange havde haft symaskine patenter måde før han gjorde, Singer symaskine Company fortsatte med at være en succes indtil i dag. Dens succes var rodfæstet på praktiske og brugervenligheden af ​​maskinen. Derfor er mange mennesker er tilpasset det til hjemmebrug. Hvis du har en derhjemme, og du har tid til at øve, lære at bruge det er let. Her er de trin med nogle forslag til, hvordan du kan bruge din Singer Merritt symaskine eller Singer 2402 symaskine.

  • Klargøring symaskinen. Den første ting, du skal gøre er at forberede din symaskine til brug. Dette omfatter at fjerne alle de dele, der kan fjernes og rengøres. Sørg for, at du frigøre din symaskine fra lints, støv eller sidesten tråde. Også for at sikre, at du vil være i stand til problemfrit betjene maskinen, olie de dele, der bevæger sig konstant, når du syr. Sæt tilbage alle de dele, du har fjernet. Drej håndhjulet for at kontrollere, om din symaskine fungerer korrekt.
  • Indsættelse af en ny nål. Den næste ting du skal gøre er at sætte en ny nål til din symaskine. For at gøre dette, løsne fingerskruen, før nålen kan indsættes. Spænd fingerskruen, når du har indsat en ny symaskine nål.
  • Vinding af spolen. Drej håndhjulet mod dig, mens du trykker trykfoden for at hæve nålen i højeste position. Drej håndhjulet knop mod dig med højre hånd for at løsne den. Hold håndhjulet på plads ved at holde den med venstre hånd. På spolepinden, placere trådrulle samtidig sikre, at tråden støttemur slids er placeret til højre. Sæt spolen holder på trådrulleholderen og tryk det fast mod trådrullen. For at fortsætte med den snoede, føre tråden ind på tråden guide post og åbn derefter topdækslet. Derefter fører den rundt spolevinderens spænding disken og gennem hullet i spolen fra inside out. Sæt spolen på spindlen og flyt spoleapparatet til højre. Start maskinen, mens du holder enden af ​​tråden. Stop når spolen er fuld, og skære røde tråd. Nu flytte winder til venstre og tag spolen. Spænd håndhjulet knop, mens du holder håndhjulet.
  • Trådning spolehuset. Hold spolen, så du vil være i stand til at slappe af tråden. Træk tråden og sætte det i hakkene stede i spolehuset. Få cirka fire inches af tråden og træk den skråt over spolen. Nu lukker glidepladen at lade tråden at udvide til spalten placeret mellem stingpladen og glidepladen.
  • Trådning symaskinen. Nu skal du finde spolepinden og sæt en trådrulle på den. Fastgør det på plads ved hjælp af spolen holder. For at frigøre spændinger i tråden, hæve trykfoden. Drej håndhjulet mod dig for at hæve trådgiveren til den højeste position. Sæt tråden ind i første gevind guide post og derefter ind i overtråden vejledning. Læg din højre hånd på trådrullen og derefter sætte tråd i nålen trådspændingen. Skub den over metalpladen placeret mellem trådspændingsskiverne ved hjælp af din venstre hånd. Så føre tråden til spænding wire. Sæt tråden i trådgiveren og før den gennem nålen. Tegn mindst fire inches af tråden gennem nåleøjet.
  • Juster indstillingerne. Nu kan du indstille og sætte spændingen i maskinen til tre eller fire. Du kan gøre dette via spænding knop. Du bør også være i stand til at se en stor knop foran din symaskine, hvor du kan indstille stinglængde, du kan lide. Også, på venstre side af din symaskine, skal du være i stand til at se objekter, der er fastsat stingbredden. Kontrol placeret på højre side af symaskinen er beregnet til indstilling af nåleposition.

Før du prøver at sy tøj ved hjælp af din symaskine, kan du prøve at øve forskellige sømme med søm knaster først.