Sådan bruges en Moleskine Notebook

Der er mange måder, du kan bruge en Moleskine notesbog i alt, hvad du gør. Efter at have vokset meget i popularitet, en Moleskine notesbog er en simpel beretning, der har en pap dækket med klud som et dække, en ryg, der giver dig mulighed for at holde den bærbare computer åben som du lægger det ned på bordet og endelig et band, der kan lade du lukker Moleskine korrekt. Uanset om det er for personlige, erhvervsmæssige eller kreative formål, der er virkelig ingen grænse for, hvad du kan gøre med denne type notesbog. Anført nedenfor er blot nogle af eksemplerne på de anvendelser af et Moleskine notesbog.

  • At vælge den rigtige. Da der bogstaveligt talt er hundredvis af sorter, du kan vælge fra, vælge en, der passer til dine behov og personlighed. Du bør også vælge mellem lommeformat eller større, efterhånden som dine behov kan bestemme, hvilken en du skal vælge. For at hjælpe dig videre, kan du besøge Moleskine hjemmeside for at få en bedre forståelse af dine muligheder. Hjemmesiden ikke kun tilbyder dig valg på forskellige udformninger af de bærbare computere, men det viser også, hvor at købe dem.
  • Brug den som en assistent. Hvis du ikke kan lide at stole meget på teknologi, men har brug for noget til at gemme kort, møder og information, så en Moleskine notesbog kan hjælpe dig med det. Ved at opdele den bærbare computer i sektioner, kan du placere vælling nødvendige oplysninger i en del af det samtidig udvikle en hel afdeling kun for datoer og møder, som du har planlagt. Som for kort og andre foldere, kan du bruge lommen, der er placeret på bagsiden af ​​den bærbare computer til at gemme dem.
  • Brug den som en dagbog. En anden anvendelse af en Moleskine notesbog er at gemme dine personlige oplysninger og tanker i det. Det er her, du holder en log over dine daglige aktiviteter såvel som dine tanker om ting, der har hændt i dit liv. Det gode ved at bruge en bærbar til dette er det kræver ingen batterier, og du kan gøre det hvor som helst du går, selv under rejser. Du kan skrive på den, mens du venter på bussen, i en kabine eller endda inde i en flyvemaskine. Ikke mere vil du blive bedt om at slå din PDA fra, før flyet løfter op fra jorden.
  • Andre anvendelser. Du kan også bruge en Moleskine notesbog for at registrere hver interessante ting youâ € ™ ve gjort, spist eller været i. Ved at skrive dem ned, du holde styr hvis lækker mad, som du har prøvet og vidunderlige film, du har set. Du kan skrive noter og forklaringer på, hvorfor du kunne lide de ting, du har prøvet eller set så du wonâ € ™ t glemmer dem overhovedet. Det gode med denne notebook er du kan aflevere det ned til dine børn og børnebørn i fremtiden som en slags memorabilia, at de kan huske dig.

Endelig eje og bruge en Moleskine notesbog holder dit liv pæn og organiseret. Ved at skrive ned alt, hvad du gjorde, eller ting, du skal gøre, du undgår øjeblikke af panik, som du € wonâ ™ t huske, hvad du gjorde i går, eller hvem du vil mødes i morgen. Blot blot henvise til din log i notesbogen, og du er alle indstillet. Købe en til du ejer, og du vil helt sikkert ikke fortryde det. Held og lykke!